Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΚΑΝΤΑΦΙ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !


Οι δυτικές δυνάμεις, με τις αεροπορικές επιδρομές στη Λιβύη έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων που θα μπορούσε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο,...

διεμήνυσε ο Μουαμάρ Καντάφι, που εδώ και μέρες παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε κείμενο του που διαβάστηκε από την κρατική τηλεόραση, ο Λίβυος ηγέτης διαμηνύει ότι «αν συνεχίσουν, ο κόσμος θα μπει σε έναν πραγματικό πόλεμο σταυροφόρων. Ξεκίνησαν κάτι επικίνδυνο που δεν γίνεται να ελεγχθεί και θα ξεφύγει από τον έλεγχό τους»......

«Οι ηγέτες που αποφάσισαν να ξεκινήσουν σταυροφορικό πόλεμο μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στη Μεσόγειο και οι οποίοι (...) σκότωσαν (...) μεγάλο αριθμό πολιτών στη Λιβύη, έχουν τρελαθεί από την εξουσία και θέλουν να επιβάλλουν το νόμο της ισχύος στην ισχύ του νόμου», προστίθεται στο κείμενο.

«Κατέστρεψαν επίσης τα κοινά συμφέροντα των λαών τους και του λαού της Λιβύης, υπονόμευσαν την ειρήνη και εξολόθρευσαν πολίτες και θέλουν να μας ξαναστείλουν στο Μεσαίωνα», φέρεται να δηλώνει ο Καντάφι.

Νωρίτερα, μέσω του εκπροσώπου της κυβέρνησης, ο Καντάφι έστειλε σαφές μήνυμα ότι δε θα εγκαταλείψει τη μάχη εύκολα και θα παραμείνει στη Λιβύη «μέχρι τέλους για να την οδηγήσει στη νίκη κατά των εχθρών».

Ο εκπρόσωπος της λιβυκής κυβέρνησης σημείωσε ότι το μόνο που κατάφεραν οι δυτικές αεροπορικές επιδρομές ήταν να ενώσουν τον λαό κατά του εχθρού. «Αν αυτή η επίθεση κατάφερε κάτι, αυτό είναι ότι συσπείρωσε το λαό γύρω από τον ηγέτη και την ενότητα του έθνους», δήλωσε ο Μούσα Ιμπραήμ.

«Μείνετε ήσυχοι, είμαστε όλοι εδώ. Θα παραμείνουμε εδώ μέχρι τέλους. Αυτή είναι η χώρα μας. Είμαστε δυνατοί σε κάθε μέτωπο», είπε όταν ρωτήθηκε αν ο Καντάφι και οι γιοι του βρίσκονται ακόμη στη χώρα.

Απέρριψε επίσης τις υποθέσεις ότι οι αεροπορικές επιδρομές των συμμαχικών δυνάμεων ανέτρεψαν την ισορροπία υπέρ των δυνάμεων των αντικαθεστωτικών που αγωνίζονται κατά του στρατού του Καντάφι ή ότι αυτές ενθαρρύνουν τους απλούς ανθρώπους να επιδιώξουν την αλλαγή.

«Πού είναι η λαϊκή επανάσταση; Πού είναι οι φυλές που θα έβγαιναν και θα έλεγαν στον ηγέτη: 'Φύγε από τη χώρα'; Πρέπει να δείτε τα σημάδια», κατέληξε.

Αν και αρχικά η κυβέρνηση αρνούνταν πως ο υπουργός Εξωτερικών αυτομόλησε στη Βρετανία, λέγοντας πως απλά ζήτησε άδεια για να υποβληθεί εκτάκτως σε ιατρική θεραπεία στην Τυνησία, τελικά αποδέχτηκε τα γεγονότα.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι ο Μούσα Κούσα δεν είναι ο μοναδικός αξιωματούχος που έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, πάντως, διέψευσε τις πληροφορίες πως ο επικεφαλής της υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών Άμπου Ζέιντ Ντούρντα και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου, Μοχάμεντ Ζουέι, εγκατέλειψαν τη χώρα και οδεύουν προς την Τυνησία.

Πηγή: http://peiratik0.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet