Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΚΟΜΠΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΝΞ!


Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της αιγυπτιακής κόμπρας που είχε δραπετεύσει την προηγούμενη Παρασκευή από το κλουβί της. Το μήκος 50 εκ. δηλητηριώδες ερπετό ανακαλύφθηκε χθες σε μια σκοτεινή γωνιά του χώρου όπου στεγάζονται τα ερπετά ακριβώς μια εβδομάδα από τη δραπέτευσή του. Ο «τομέας των ερπετών» είχε κλείσει προσωρινά για τους επισκέπτες από την προηγούμενη Παρασκευή όταν και είχε δραπετεύσει το ερπετό.
«Tο φίδι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ελπίζουμε να ξανανοίξουμε σύντομα τον “τομέα τον ερπετών” για τους επισκέπτες οι οποίοι θα μπορούν να θαυμάσουν πλέον και το συγκεκριμένο φίδι», ανέφερε εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου.
Τα καλά νέα διαδόθηκαν μέσω αναρτήσεων στο Twitter μέσω του οποίου το φίδι έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό μέσω της ιστοσελίδας που έφερε το όνομα «Bronx Zoo’s Cobra.
«Βρέθηκε! H κόμπρα του ζωολογικού κήπου του Μπρονξ κρυβόταν σε απομακρυσμένη γωνία του “τομέα των ερπετών”», ανέφερε το μήνυμα.


Η αιγυπτιακή κόμπρα συναντάται συνήθως στη βόρεια Αφρική. Το δηλητήριο της είναι τόσο θανατηφόρο που μπορεί να σκοτώσει έναν πελώριο ελέφαντα σε τρεις ώρες και έναν άνθρωπο σε δεκαπέντε λεπτά. Με το δάγκωμα το δηλητήριο διεισδύει στο αίμα και αρχίζει να καταστρέφει τον ιστό των νεύρων προκαλώντας παράλυση και θάνατο λόγω αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet