Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΑΚΕΡΣ!


Σε έναν κόσμο που εξαρτάται ολοένα και περισσότερο από το Internet, μία ηλεκτρονική επίθεση μπορεί να είναι, αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον εξίσου συντριπτική με μία φυσική. 


Δεν προξενεί εντύπωση λοιπόν η...επίσημη παραδοχή της Κίνας πως διαθέτει στο στρατό της μια μονάδα που αποτελείται από 30 «cyber-commando»!
Η συγκεκριμένη μονάδα, που ονομάζεται «Blue Army», σύμφωνα με την Κινεζική κυβέρνηση δημιουργήθηκε για αμυντικούς σκοπούς, για την προστασία του People's Liberation Army (PLA) από ηλεκτρονικές επιθέσεις.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη ενός Κινέζου πρώην στρατηγού του PLA στους «Times», η μονάδα δημιουργήθηκε από ένα εξαιρετικά μεγάλο δείγμα ταλαντούχων ανθρώπων. «Είναι όπως το Ping Pong», ανέφερε. «Έχουμε περισσότερους ανθρώπους που παίζουν, έτσι είμαστε πολύ καλοί σε αυτό».

Τα μέλη του Blue Army, που θεωρούνται από τους καλύτερους χάκερ της χώρας, συγκεντρώθηκαν από διάφορα κανάλια, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτών του PLA, αξιωματικών, φοιτητών και διαφόρων «μελών της κοινωνίας».

Πάντως, ανεξαρτήτως της αποκάλυψης για την ύπαρξη του Blue Army, πηγές στις εταιρείες ψηφιακής ασφάλειας πιστεύουν πως η πλειοψηφία των ψηφιακών επιθέσεων σε ολόκληρο το Internet προέρχεται από Κινέζους Hacker.

pcsteps.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet