Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΓΕΙΤΟΝΕΣ!




Με ανοικτό το στόμα έμειναν, το Σάββατο το βράδυ, κάτοικοι σε στενό της Πετρούπολης όταν άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο. Αμέσως βγήκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους και αντίκρισαν έναν αλλοδαπό ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο. Από το όχημα κατέβηκαν δύο άνδρες και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν βάναυσα, με κλωτσιές στο στομάχι, τα πλευρά, ακόμη και το κεφάλι! Ο αλλοδαπός φώναζε συνεχώς «Συγγνώμη»! Οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος αλλοδαπός ήταν διαρρήκτης και είχε παραβιάσει πριν λίγη ώρα μαζί με άλλον έναν σύνεργό του, την πόρτα ενός σπιτιού λίγα στενά πιο πάνω, από το σημείο όπου συνέβη το περιστατικό του ξυλοδαρμού.
Με την απειλή μαχαιριού, τρομοκράτησαν τους ενοίκους, σήκωσαν όσα μπορούσαν από το σπίτι στο οποίο είχαν μπει και προσπάθησαν να διαφύγουν. Δύο γείτονες οι οποίοι είδαν τι ακριβώς συνέβη, άμεσα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και κυνήγησαν τους δύο αλλοδαπούς. Ο ένας κατάφερε τελικά να ξεφύγει. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όπου έφτασαν στο σημείο λίγη ώρα αργότερα δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν από τα χέρια των γειτόνων τον αλλοδαπό διαρρήκτη!
Τέλος, η αστυνομία κατέγραψε τον ξυλοδαρμό…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet