Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΕ ...ΜΑΤΟΣ

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στον Μαρσέλο Μάτος ο Παναθηναϊκός. Οι συνεχείς δηλώσεις του Βραζιλιάνου μέσου πως έρχεται με… βαριά καρδιά στην Αθήνα και με σκοπό να επιδιώξει την αποδέσμευσή του μόνο ευχάριστα δεν ήχησαν στα αυτιά της διοίκησης, που έχει στείλει τελεσίγραφο. Το μήνυμα στον παίκτη είναι σαφές και ξεκάθαρο: είτε θα φέρει τα 2 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να τον αγοράσει η Μποταφόγκο, είτε θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει, τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πως μετά τη συνάντηση που θα έχουν με τον παίκτη θα απομακρυνθούν οι όποιες αμφιβολίες του, που έχουν να κάνουν με την τραυματική εμπειρία της συνεργασίας του με τον Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Δημήτρης Γόντικας θα του εξηγήσουν πως υπολογίζεται για βασικός και δεν θα έχει ανάλογη αντιμετώπιση με αυτή που είχε επί των ημερών του Ολλανδού.

Πάντως είναι άγνωστο αν ο Μάτος θα πειστεί, καθώς προτιμά να παραμείνει στη Βραζιλία και για οικογενειακούς λόγους. Αν ο ποδοσφαιριστής τραβήξει το θέμα στα άκρα και δεν πειστεί με το… καλό ή δεν φέρει τα χρήματα που απαιτούνται για την πώλησή του, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτίθεται να προχωρήσει ακόμη και σε καταγγελία στη FIFA.

Επαφές για Σισέ με Λάτσιο

Επικοινωνία της διοίκησης της Λάτσιο με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού υπήρξε χθες με τους Ρωμαίους να εκφράζουν την αισιοδοξία για θετική απάντηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Η διαφορά μεταξύ των «λατσιάλι» και του Γάλλου επιθετικού (2 εκατ. ευρώ το χρόνο αξιώνει ο παίκτης, 1,7 εκατ. ευρώ δίνουν οι Ιταλοί για τρία χρόνια ή 1,5 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια) είναι αυτή που μέχρι στιγμής μπλοκάρει τη μεταγραφή, αφού οι δύο ομάδες δεν θα δυσκολευτούν να τα βρουν σε ένα ποσό της τάξης των 6 εκατ. ευρώ. Αν ο Σισέ δεν έχει πει το «ναι» στη Λάτσιο μέχρι την Πέμπτη, θα είναι «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού.

Κάτι… κινείται με Μπουμσόνγκ

Η «πόρτα» της Βόλφσμπουργκ δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, καθώς η Άιντραχτ αξιώνει πολλά χρήματα για τον Μάρκο Ρους που είναι η πρώτη επιλογή του Φέλιξ Μάγκατ για την ενίσχυση της άμυνας. Ο μάνατζερ που έχει αναλάβει να χειριστεί τις επαφές με τη γερμανική ομάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στέλνει αισιόδοξα μηνύματα.

Μένει ο Κοτσόλης

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπογράψει ο Στέφανος Κοτσόλης. Η επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι αμοιβαία και ήδη έχει γίνει μία πρώτη επαφή. Πάντως από τη στιγμή που ο πολύπειρος γκολκίπερ δεν έχει ακόμη υπογράψει και έχει επιπλέον άδεια λόγω της συμμετοχής του στους αγώνες της Εθνικής τον Ιούνιο, δεν θα είναι παρών στην «πρώτη» της Πέμπτης, αλλά-εφόσον τελικά ανανεώσει-στις 4 Ιουλίου μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet