Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ





 
Η Toyota κατέκτησε τον τίτλο της πιο οικολογικής μάρκας στην πρώτη έκθεση “Best Global Green Brands”, που δημοσίευσε η εταιρία συμβούλων κατασκευαστών Interbrand, στις 26 Ιουλίου 2011. Η μελέτη βασίστηκε σε ευρέως διαθέσιμες πληροφορίες για τις περιβαλλοντικές επιδόσεις των brands, αλλά και στην άποψη του κοινού για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα ή την "πράσινη" εικόνα τους, προκειμένου να υπολογιστεί το Green Performance Score.
 Σύμφωνα με την έκθεση της Interbrand, η Toyota αποτελεί πρότυπο εταιρίας που έχει αναγάγει το περιβάλλον σε κύρια προτεραιότητά της, ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζει το παγκόσμιο κοινό της με εποικοδομητικό τρόπο.
 Όπως προκύπτει, βασικός συντελεστής των ισχυρών "πράσινων" επιδόσεων της Toyota, είναι η πλήρως υβριδική τεχνολογία της. Από το 1997 που λανσαρίστηκε, το υβριδικό Prius -το αυτοκίνητο - σύμβολο που τώρα διανύει την τρίτη γενιά του- έχει συμβάλει στις συνολικές πωλήσεις 3,2 εκατομμυρίων υβριδικών Toyota και Lexus σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στους πελάτες απαράμιλλα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά.
Το 2010, η Toyota εισήγαγε την καινοτόμο, πλήρως υβριδική τεχνολογία της στο μικρομεσαίο Toyota Auris, που κατασκευάζεται στο Βρετανικό εργοστάσιό της. Η οικογένεια Prius σύντομα θα επεκταθεί με την επταθέσια έκδοση Prius+, και το επόμενο σημαντικό ορόσημο στη συνεχή, 40+ετή παρουσία της Toyota στο χώρο της βιώσιμης μετακίνησης και το απόλυτο οικολογικό αυτοκίνητο, το Prius Plug-in Hybrid, το 2012.
 Υιοθετώντας μία μακρόπνοη, ‘well-to-wheel’ φιλοσοφία για τη βιωσιμότητα των δραστηριοτήτων της, η Toyota εφαρμόζει αρκετές περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες στις Ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις της. Ανάμεσα στις πιο πρόσφατες είναι: ένας ηλιακός τοίχος στην Toyota Motor Manufacturing France, στη Valenciennes, Γαλλία, μια σειρά φωτοβολταϊκών πάνελ στην Toyota Motor Manufacturing United Kingdom, στο Derbyshire, Βρετανία και η προγραμματισμένη εγκατάσταση δύο ανεμογεννητριών στο Toyota Vehicle Logistics Centre στο Zeebrugge, Βέλγιο.
 Η μέθοδος αξιολόγησης της αναφοράς “Best Global Green Brands” είναι αποτέλεσμα συνεργασίας Interbrand και Deloitte, ενώ το Green Performance Score έχει εφαρμογή σε διαφορετικές βιομηχανίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet