Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΤΩΝ ΧΑΚΕΡΣ !

Ονομάζονται Pwnies, προφέρονται πόνις, έχουν βραβείο μία κούκλα “Μικρό μου Πόνυ” και είναι τα ετήσια βραβεία για τους καλύτερους χάκερς.


Η κοινότητα του χάκινγκ...
συμμετέχει στο σημαντικότερο συνέδριο της, το Black Hat, που ολοκληρώνεται στις 4 Αυγούστου στο Λος Άντζελες και το αποκορύφωμα θα είναι η απονομή των βραβείων στους καλύτερους χάκερς (στις 3/8).


Τα ετήσια βραβεία αποκαλούνται Pwnies από τον όρο “pwned” που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τους υπολογιστές, τον έλεγχο των οποίων έχει αποκτήσει ένας χάκερ. 


Μάλιστα, τα βραβεία προφέρονται πόνις (ponies), γι΄αυτό και το βραβείο είναι μία χρυσή έκδοση του Μικρό μου Πόνυ, της γνωστής σειράς παιδικών παιχνιδιών της Hasbro. Αν μη τι άλλο, η κοινότητα των χάκερ έχει χιούμορ.


Τα φαβορί φέτος είναι γνωστά: Anonymous και Lulz Security, οι δύο ομάδες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνουν τις υπηρεσίες ασφαλείας πολλών ανεπτυγμένων κρατών να ασχοληθούν μαζί τους. 


Επίσης, στη σχετική λίστα υπάρχει και το Wikileaks που επίσης προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.


Τέλος, βραβεία ή πιο σωστά αντι-βραβεία είναι πολύ πιθανό να απονεμηθούν στη Sony και στην RSA που έγιναν στόχος εξαιρετικά επιτυχημένων επιθέσεων. Το πιθανότερο είναι πάντως να μην υπάρξει κάποιος εκπρόσωπος τους για να τα παραλάβε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet