Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!





Ηγετικό στέλεχος μιας φυλής και δύο μέλη της οικογένειάς του σκοτώθηκαν ενώ άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης Ιρακινών και Αμερικανών στρατιωτών, με την υποστήριξη ελικοπτέρων, εναντίον ενός σπιτιού στην περιοχή Μπαλάντ, στα βόρεια της Βαγδάτης.
Οι αμερικανικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι επρόκειτο για "αντιτρομοκρατική" επιχείρηση αλλά κάτοικοι της περιοχής διαβεβαίωσαν πως η συγκεκριμένη οικογένεια δεν έχει καμία σχέση με τρομοκράτες. "Ο αρχηγός μιας οικογένειας της φυλής Ραφαγιάτ, σεΐχης Χαμίντ Χασάν, 65 ετών, καθώς και δύο μέλη της οικογένειάς του σκοτώθηκαν. Τραυματίστηκαν άλλα επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και τέσσερις γυναίκες", είπε ο αντισυνταγματάρχης της ιρακινής αστυνομίας Μοχάμαντ αλ-Μπαλαντάουι.
Η επιχείρηση αυτή ξεκίνησε στη 1 τα ξημερώματα σήμερα. Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού διευκρίνισε ότι "Αμερικανοί σύμβουλοι" ήταν παρόντες κατόπιν αιτήματος της ιρακινής κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο αυτό οι στρατιώτες δέχτηκαν πυρά καθώς πλησίαζαν το σπίτι και απάντησαν βρισκόμενοι σε νόμιμη άμυνα. Ο αρχηγός της φυλής, σεΐχης Γιούσεφ Άχμαντ Χουσέιν, εξήγησε ότι οι ένοικοι του σπιτιού άνοιξαν πυρ "γιατί νόμιζαν ότι δέχονταν επίθεση από αντάρτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet