Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τ0 BBC ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ


Αλλο πρώτος στο 'χωριό'...άλλο στην 'πόλη'.

Κι ,όμως, η σειρά αξίας σχεδόν 5.000.000 ευρώ, δεν τα κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες του γνωστού καναλιού και έτσι δεν πέρασε τις πόρτες του. Με άλλα λόγια ; Οι άνθρωποι του Mega είναι γνωστό πως έχουν προσπαθήσει να προωθήσουν το "Νησί" και στις ξένες τηλεοπτικές αγορές, λόγος που ήταν κι ένα από τα κυρίαρχα προιόντα που παρουσίασε το κανάλι και στο διεθνές τηλεοπτικό παζάρι των Κανών, το οποίο όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώθηκε στην κοσμοπολίτικη, γαλλική πόλη.
Ετσι ,λοιπόν, ανάμεσα στα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα που έδειξαν ενδιαφέρον και θέλησαν να αγοράσουν τα δικαιώματα μετάδοσης της συγκεκριμένης ελληνικής παραγωγής, ήταν και το BBC ! Μόνο που τελικά αυτό το τηλε-συνοικέσιο δεν έγινε ποτέ !

Και δεν έγινε ποτέ, αφού στην πορεία το BBC αποφάσισε να κλείσει την πόρτα στο "Νησί". Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στο γραφειάκι μου, το BBC δεν πήρε την δραματική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, γιατί η σειρά δεν πέρασε το λεγόμενο... "τεστ ποιότητας" του BBC !

Και τι έφταιξε γι ΄αυτό; Το γεγονός ότι το "Νησί" δεν
γυρίστηκε με "Χάι Ντεφινίσιον" μέθοδο, παράγοντας απαράβατος για να αγοράσει το BBC μία ξένη παραγωγή. Μάλιστα, το κόστος για να μετατραπεί η συγκεκριμένη δουλειά σε μία παραγωγή "Χάι Ντεφινίσιον" , - σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του "T-LIfe" - , στοίχιζε μόλις 2.000 ευρώ το επεισόδιο, αλλά το Μεγάλο Κανάλι μάλλον... τσιγκουνεύτηκε να τα διαθέσει, με αποτέλεσμα να σταματήσει έτσι άδοξα αυτό το διεθνές ταξίδι του "Νησιού" πριν καν ξεκινήσει.

(Νάνσυ Νικολαίδου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet