Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

BBC: Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!



 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αξίωσε την συγγνώμη του BBC, μετά από περιστατικό κατά το οποίο ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν,Αμεντέου Αλταφάζ, αποκλήθηκε αρκετές φορές “ηλίθιος” σε τηλεοπτική εκπομπή του βρετανικού δημόσιου δικτύου.



“Η βάση της προσέγγισής μας στη δουλειά μας με τα μέσα ενημέρωσης, δεν έγινε σεβαστή. Εκφράζουμε τη λύπη μας γι’ αυτό και αναμένουμεμια συγγνώμη”, δήλωσε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πία Αρενκίλντε-Χάνσεν. ”Μας ζητήθηκε ήδη συγγνώμη προφορικώς”, προσέθεσε.
Η εκπρόσωπος αναφερόταν σε θυελλώδη συζήτηση στην εκπομπή “Newsnight” το βράδυ της Τετάρτης, η οποία ήταν αφιερωμένη στην κρίση χρέους στην Ευρώπηκαι στην οποία μετείχε σε απευθείας σύνδεση από τις Βρυξέλλες ο κ. Αλταφάζ.
Μετά την ερώτηση που του έκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής αν θα ήθελε να “ζητήσει συγγνώμη για το έλλειμμα ηγεσίας της Ευρώπης σε αυτήν την κρίση”, ο Αλταφάζ δέχθηκε επίθεση από προσκεκλημένο, τον δημοσιογράφο και σχολιαστή Πίτερ Όμπορν, ο οποίος δήλωσε: “Είναι εξαιρετικά τρομερό να ακούμε αυτόν τον ηλίθιο στις Βρυξέλλες”.
“Κύριε ηλίθιε στις Βρυξέλλες, θέλετε να απαντήσετε;”, τον ρώτησε τότε ο παρουσιαστής Τζέρεμι Πάξμαν.
http://www.nooz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet