Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο....ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΚΕΒΙΝ !!

 
Στα ομαδικά σπορ και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο δεν μετράει μόνο το ταλέντο και η αξία ενός ποδοσφαιριστή, αλλά και η ομαδικότητα. Συνήθως και σε χώρες σαν τη δική μας, η ομάδα κάνει τους παίκτες και όχι οι παίκτες την ομάδα.

Αυτό, μάλλον, δεν το έχει καταλάβει ο Κέβιν Μιραλάς και δεν μιλάω μόνο για την αντίδραση του μετά την αλλαγή του στο «Emirates». Άλλωστε τέτοιες αντιδράσεις έχουμε δει κατά καιρούς σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα, κυρίως λόγω του πάθος και την έντασης του αγώνα.

Ο Βέλγος, που κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι από τα πιο ποιοτικά περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού, πολλές φορές στο παιχνίδι του βγάζει έναν αδικαιολόγητο ατομισμό.

Το είχα παρατηρήσει από πέρυσι, με την κατάχρηση ντρίπλας να είναι ένα από τα πιο σημαντικά αρνητικά στοιχεία του παιχνιδιού του. Το είπε και ο σκάουτερ της Άρσεναλ μετά το ματς με τον Εργοτέλη.

Ο κ. Χιούστον είχε δηλώσει ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δύσκολα θα κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, λόγω του ατομισμού που δείχνει πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι του.

Στο Λονδίνο ο Μιραλάς ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού, αλλά σε 2-3 περιπτώσεις που θα μπορούσε να είχε μοιράσει το παιχνίδι και η ομάδα του να έβγαινε στην επίθεση με καλύτερες προϋποθέσεις δεν το έκανε.

Ελπίζω στη συνέχεια να συνετιστεί και να αλλάξει μυαλά, γιατί μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα, αλλά αν συνεχίσει έτσι μπορεί να γίνει ένας γυρολόγος πολυτελείας, όπως αρκετοί παίκτες με το ταλέντο του, αλλά και τα μυαλά του!

http://www.sportsecrets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet