Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 




Τη δόξα από την κινηματογραφική συμμετοχή της Σμαράγδας Καρύδη στην ταινία «Η κληρονόμος» στη θέση του Προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας φαίνεται πως «ζήλεψε» η Ανθή Μακρή που θέλει να «κληρονομήσει» την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα από τον νυν μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Πλεξίδα.
Στην ταινία βέβαια υπάρχει και μια περιουσία που πρόκειται να κληρονομηθεί από την προεδρίνα σε αντίθεση με τον Α.Ο.Τρίκαλα που παραδίδεται ως φαίνεται πολλά χρέη στον μετέπειτα ιδιοκτήτη του.
Για να περάσουμε στο σοβαρό κομμάτι της υπόθεσης ο Α.Ο. Τρίκαλα αλλάζει «χέρια» όπως όλα δείχνουν μετά και τη βραδινή συγκέντρωση των φίλων της ομάδας στο Δημαρχείο των Τρικάλων. Εκεί ο μεγαλομέτοχος της ομάδας διαμήνυσε μέσω εκπροσώπου του ότι παραδίδει τα βιβλία της ομάδας του ερασιτέχνη ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει και την ΠΑΕ. Μοναδικό ενδιαφέρον προς ώρας είναι αυτό της Κα Μακρή που ωστόσο θέλει να παραδοθεί η ΠΑΕ σε αυτή χωρίς χρέη.
Ως φαίνεται η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, παρά την αντίθετη άποψη του Κου Πλεξίδα που πρότεινε ραδιοφωνικά να υποβιβαστεί στην Α’ ερασιτεχνική για να σβήσουν τα χρέη. Επίσης φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο συνένωσης με την ομάδα της Θύελλας Πετρωτού καθώς και οι δύο πλευρές φαίνονται δυσαρεστημένες από την πρώτη «αναγνωριστική» κρούση.
Μια γυναίκα όλα τα μπορεί λοιπόν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet