Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ....ΚΙΝΕΖΟΣ




Όπου υπάρχει γκρίνια, τσιγκουνιά ή κατ’ άλλους έλλειψη ρευστού, σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται κι ένας… Κινέζος. Ο σωτήρας που θα έλθει και με τον παρά του θα σώσει ότι δεν μπορεί κανείς άλλος να κάνει.
Πριν μερικούς μήνες ήρθε στην Ελλάδα και τότε η κυβέρνηση είπε ότι θα μας αγοράσουν οι Κινέζοι το χρέος και σωθήκαμε, θα βγούμε από το Μνημόνιο. Μετά οι Κινέζοι πήγαν στην Πορτογαλία και υποσχέθηκαν το ίδιο ενώ έκαναν και μια περιοδεία σε όλη την Ευρώπη υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια.
Χθες ο Ν. Σαρκοζί είπε ότι θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον κινέζο ομόλογό του Χου Τζιντάο με αντικείμενο μια πιθανή κινεζική οικονομική βοήθεια προς την ευρωζώνη”μέσω ενός ειδικού μηχανισμού, συνδεδεμένου πάντως με το ΔΝΤ, που θα μελετηθεί”.
Πάλι λοιπόν ο Κινέζος έρχεται να καλύψει τις τεράστιες αδυναμίες της Ευρώπης να λύσει τα προβλήματά της. Και να το έκανε θα χειροκροτούσαμε όλοι, αλλά οι Κινέζοι είναι έξυπνοι. Σιγά μη βάλουν λεφτά στο πηγάδι δίχως πάτο και με τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί να κάνουν παιχνίδια στις πλάτες των άλλων χωρών.
Όλα αυτά είναι αστεία πράγματα. Αν δεν αποφασίσουν ναβάλουν λεφτά Γερμανοί και Γάλλοι για να ενισχύσουν τον EFSF τότε θα διαλύσουντην Ευρώπη και οι Κινέζοι θα γελάνε.
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet