Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ



Σκληρή απάντηση Τζαβάρα μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», στο σχόλιο Βενιζέλου, πως παραβιάζει ανοιχτές θύρες όποιος -ίσως από συνήθεια- ζητά να γίνει κάτι που τώρα, μετά από δεκαετίες, γίνεται, σχετικά τον έλεγχο των τραπεζικών καταθέσεων στην Ελβετία.
«Αυτή η επιχειρηματολογία είναι αστεία, κωμική και γελοία» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας πως «αυτή τη στιγμή περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για συγκεκριμένους λόγους που όλοι τους κατανοούν θα πρέπει να αφήσουμε τα πετάσματα του καπνού και τις ομίχλες και να τοποθετηθούμε αληθινά. Δηλαδή έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή να μιλήσουμε αληθινά. Και η αληθινή απαίτηση του λαού σήμερα, είναι να διαπεράσουμε όλα τα εμπόδια, να υπερπηδήσουμε όλα τα εμπόδια που αφήνουν κάποιους πίσω από συγκεκριμένες προστατευτικές μπάρες, και εννοώ για εκείνους οι οποίοι δεν φορολογούνται όσο θα έπρεπε να φορολογούνται».
Ο τομεάρχης δικαιοσύνης της ΝΔ, τόνισε ακόμη πως σήμερα ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Παπαδήμος πρέπει να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να γίνει φορολογική συμφωνία με την Ελβετία, όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα το ίδιο πράγμα, μεταξύ Ελβετίας και Γερμανίας, και Ελβετίας και Ηνωμένου Βασιλείου και πως θα πρέπει να φορολογηθούν οι καταθέσεις Ελλήνων που διαθέτουν χρήματα σε τράπεζες Ελβετικές, καθώς όπως είπε, και από κει θα προκύψουν έσοδα σημαντικά της τάξεως των 2 ή 3ων δισεκατομμυρίων τα οποία θα πρέπει το ελληνικό δημόσιο και το κράτος να τα χρησιμοποιήσουν για να μην παίρνουν περαιτέρω χρήματα εις βάρος των χαμηλοσυνταξιούχων και των χαμηλόμισθων.
Ο κος Τζαβάρας επανέλαβε ακόμη την πρόταση Σαμαρά για εξατομικευμένο περιουσιακό έλεγχο σε όσους έχουν ασκήσει από το 74 έως σήμερα δημόσια αξιώματα ώστε να δικαιολογήσουν συγκεκριμένα και όχι στα πλαίσια του πόθεν έσχες που έχουν.
http://www.newscode.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet