Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ


Δεν τον φοβίζουν οι απόπειρες δολοφονίας εναντίον του
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι δεν τον φοβίζουν οι απόπειρες δολοφονίας εναντίον του, την ώρα που ορισμένα ρωσικά μέσα ενημέρωσης σχολίαζαν ότι η ανακοίνωση για την επίθεση που προετοίμαζαν Τσετσένοι ισλαμιστές εναντίον του φαβορί για τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία «ήρθε την κατάλληλη στιγμή».
Cheap Web Hosting
«Οι άνθρωποι στη δική μου θέση πρέπει να ζουν με αυτό. Αυτά τα πράγματα δεν θα πρέπει να έχουν αντίκτυπο στη δουλειά. Ποτέ δεν με αποδιοργάνωσαν και δεν θα με αποδιοργανώσουν ποτέ. Αν κάποιος φοβάται συνέχεια, δεν είναι δυνατόν να ζήσει», δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

«Ζω με αυτό από το 1999 και αυτό συνεχίζεται αδιάκοπα. Τότε δημιουργήθηκε μάλιστα μια ειδική μονάδα για την καταπολέμηση αυτού του τύπου των ενεργειών», προσέθεσε ο Πούτιν, ο οποίος ήταν πρόεδρος από το 2000 ως το 2008, προτού γίνει πρωθυπουργός.


«Δεν ξέρουμε πραγματικά αν το σχέδιο επίθεσης ήταν αληθινό ή όχι, αλλά είμαστε βέβαιοι για το γεγονός ότι το Pervy Kanal το ανακοίνωσε έξι ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές. Μια επίθεση που ήρθε την κατάλληλη στιγμή», σχολίασε ο πολιτικός συντάκτης του ραδιοσταθμού Kommersant FM Όλεγκ Κασίν.


«Είναι δυνατό μια είδηση που προκαλεί τόση αίσθηση να βγαίνει σε ένα κανάλι που ελέγχεται από το Κρεμλίνο λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές χωρίς την έγκριση των υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με τις δημόσιες σχέσεις;», διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος.


Το κύριο δίκτυο της δημόσιας τηλεόρασης Pervy Kanal μετέδωσε χθες αποτράπηκε μια απόπειρα επίθεσης εναντίον του Πούτιν από ισλαμιστές, μετά τον εντοπισμό από τις ουκρανικές και τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών στην Ουκρανία μιας ομάδας που συνδεόταν με τον «υπ'αριθμόν ένα εχθρό» του Κρεμλίνου, ισλαμιστή ηγέτη Ντίκου Ουμάνοφ.


Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.


Πολλά μέσα ενημέρωσης εξέφρασαν σήμερα προβληματισμό όσον αφορά τη στιγμή που επελέγη για να γνωστοποιηθεί αυτό το σχέδιο επίθεσης, την ώρα που η ομάδα των φερόμενων τρομοκρατών εντοπίστηκε, σύμφωνα με τη ρωσική τηλεόραση, στις 4 Ιανουαρίου από τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών, μετά την έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό (στη νότια Ουκρανία).

http://www.on-news.gr
Visual Effects Suite by Sony Creative Software Inc.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet