Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ....ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ !



ΚΑΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ! 
Συναγερμός σήμανε προ ημερών στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την καταγγελία του προφυλακισμένου ηγούμενου Εφραίμ, ότι του κλέψανε τις σύριγγες ινσουλίνης... που είχε για το ζάχαρό του.
Inspirationalbanner
Σ
ύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο Εφραίμ ψάχνοντας στο κελί του για τις σύριγγες δεν τις έβρισκε.

Αμ΄ έπος, αμ΄ έργον πήγε στον αρχιφύλακα των φυλακών και κατήγγειλε ότι του «κλέψανε» τις σύριγγες και μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος που έδειξε ως «δράστες» κρατούμενους με εθισμό στα ναρκωτικά.


Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε μια μεγάλη έρευνα για να βρεθούν οι σύριγγες του Εφραίμ.


Όμως μετά από 2 και πλέον ώρες έρευνας δεν βρέθηκε τίποτα.


Λίγη ώρα αργότερα, ω του θαύματος οι σύριγγες βρέθηκαν στον ειδικό χώρο που έχει παραχωρήσει η διοίκηση των φυλακών στον Εφραίμ για να εξομολογεί (!!!) τους πιστούς που τον επισκέπτονται.


Απλά ο… αφηρημένος Εφραίμ, θεώρησε πιο εύκολο να κατηγορήσει κάποιους για κλοπή, παρά να ψάξει και στον χώρο αυτό, που όπως αποδείχτηκε τις είχε ξεχάσει.


Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται… Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν οι σύριγγες κάποιοι από τους κρατούμενους που «έδειξε» ως δράστες ο ηγούμενος, πέσανε να τον «φάνε».


Ο Εφραίμ προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την απρέπεια που έκανε: «Συγνώμη δεν είμαι καλά… Το ζάχαρο φταίει…» κι άλλα τέτοια. Οι κρατούμενοι δώσανε τόπο στην οργή, αλλά φεύγοντας του διαμήνυσαν πως αν τους κατηγορήσει άλλη φορά «θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα μαζί τους».


Κάπως αλλιώς το είπαν, αλλά αυτό είναι το νόημα της στιχομυθίας.


Ο Εφραίμ μετά απ΄ αυτό έβαλε την ουρά στα σκέλια και επέστρεψε στο κελί του.


Το δικό μας ερώτημα είναι πως και γιατί επιτρέπει η ηγεσία της δικαιοσύνης να έχει ειδική μεταχείριση ο Εφραίμ, με τους ειδικούς χώρους για… εξομολογήσεις κι άλλα πολλά προνόμια που ακούγεται πως έχει…

http://www.kentrinews.gr
Visual Effects Suite by Sony Creative Software Inc.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet