Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ

Οκτώ Υεμενίτες, ανάμεσά τους πέντε φερόμενα μέλη της αλ Κάιντα, σκοτώθηκαν σε επίθεση και αεροπορική επιδρομή στα νότια και τα ανατολικά της Υεμένης, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο και μια πηγή από τις φυλές.
Δύο αεροπορικές επιδρομές εξαπολύθηκαν εναντίον φερόμενων μελών της αλ Κάιντα στην επαρχία Σάμπουα, μία εκ των οποίων προκάλεσε τον θάνατο έξι ανθρώπων, πέντε από τους οποίους φέρεται να είναι μέλη της αλ Κάιντα, όπως δήλωσε ένας αξιωματούχος της επαρχίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι επιδρομές εξαπολύθηκαν από μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη. Ένα από αυτά έβαλε στο στόχαστρό του ένα όχημα στην πόλη Άζαν, 150 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης Άτακ, πρωτεύουσας της επαρχίας Σάμπουα.


«Πέντε μέλη της αλ Κάιντα που επέβαιναν σε αυτό σκοτώθηκαν» πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματούχος, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τη δεύτερη επίθεση.


Ένας αξιωματούχος του νοσοκομείου του Άζαν δήλωσε από την πλευρά του ότι έξι άμαχοι που επέβαιναν σε άλλο όχημα που κατευθυνόταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, τραυματίστηκαν και ένας από αυτούς εξέπνευσε στο νοσοκομείο.


Το μεσημέρι δύο Υεμενίτες, ανάμεσά τους ένας αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών, σκοτώθηκαν στο Άντεν, στα νότια της χώρας, σε μια επίθεση που αποδίδεται από τη φυλή τους σε ενόπλους της αλ Κάιντα.


Οι δύο άνδρες δέχθηκαν επίθεση την ώρα που εξέρχονταν από ένα τέμενος στην συνοικία Ντάριμ μετά την προσευχή της Παρασκευής, διευκρίνισε ένας αξιωματούχος της φυλής Άσαλ.


Ένας αξιωματούχος του νοσοκομείου όπου διακομίστηκαν δήλωσε ότι οι σοροί είχαν τραύματα από σφαίρες. 
http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet