Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ....ΜΙΛΑΕΙ

 Ο Μάκης Ψωμιάδης αναμένεται την Δευτέρα να παραδοθεί από κλιμάκιο της Interpol στην ΠΓΔΜ στο αντίστοιχο ελληνικό στα σύνορα και ο Big Mac θα μιλήσει για τα στημένα παιχνίδια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real», ο Ψωμιάδης θα παραδοθεί στις ελληνικές Αρχές και ήταν επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς οι συνθήκες κράτησης στα Σκόπια είναι άθλιες.
Ο Μάκαρος έχει ευνοϊκή μεταχείριση αφού έχει τη δυνατότητα να παραγγέλνει φαγητό από έξω, όμως, οι κρατούμενοι βγαίνουν στο προαύλιο μια ώρα την ημέρα, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τηλέφωνο, ενώ υπάρχουν παράπονα και για τις συνθήκες υγιεινής.

Ο Μάκης Ψωμιάδης βρίσκεται προ της έκδοσής του στην Ελλάδα από τις αρχές των Σκοπίων και μόλις πατήσει ελληνικό έδαφος θα μιλήσει για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ψωμιάδης θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την υπόθεση και θα δώσει λεπτομερείς εξηγήσεις για τους διαλόγους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη δική του θέση, αλλά και το ρόλο αυτών που φέρεται να συνομιλεί.

 


news24gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet