Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Πως ένα σκάνδαλο μπορεί να καταστρέψει την καριέρα ενός ανθρώπου.
Από παλιά μέχρι και σήμερα βγαίνουν διαρκώς στο προσκήνιο σκάνδαλα διασήμων.
Συγκεντρώσαμε τα πιο γνωστά και..juicy και σας τα παρουσιάζουμε!.....




Πρίγκιπας Κάρολος – Καμίλα]
Ανέκαθεν υπήρχε ένας έρωτας μεγάλος μεταξύ των δυο και δεν μπορούσε να κρυφτεί με τίποτα. Ο δεσμός του Καρόλου με την Καμίλα διήρκεσε 33 χρόνια.Δυστυχώς, ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα έφερε στην επιφάνεια τον παράνομο δεσμό τους και το μεγαλειώδες σκάνδαλο του Μπακινγχαμ. Μην ξεχνάτε πως πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως ο θάνατος της πριγκίπισσας ήταν σκηνοθετημένος από τη βασιλική οικογένεια..Αυτό και αν είναι σκάνδαλο! Εαν βεβαίως ισχύει!

Μπιλ Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι
Και πολιτικό και ροζ σκάνδαλο!!Τι άλλο θέλετε; Όταν ο Μπιλ Κλίντον ανέλαβε την προεδρία των Η.Π.Α διατηρούσε κρυφό δεσμό με την γραμματέα του Μόνικα Λεβίνσκι.Η σχέση τους, όσο μπορεί να την πει κάποιος σχέση...διήρκησε δύο χρόνια, από το Νοέμβρη του 1995 μέχρι τον Μάρτη του 1997. Βγήκε στη φόρα το 1998, όταν η Paula Jones μήνυσε τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση.

Οικογένεια Κέννεντι – Μέριλιν Μονρόε
Στο άκουσμα του ονόματος Μέριλιν σκεπτόμαστε την οικογένεια Κένεντι...Από τη δεκαετία του ’50 φήμες ήθελαν τη γυναικάρα με το ολόλευκο φόρεμα να διατηρούσε δεσμό με τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Κέννεντι αλλά και τον αδελφό του, πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόν.
Πολλοί όμως είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι «οι Κέννεντι σκότωσαν τη Μέριλιν»!

Στρος Καν-Καμαριέρα
Ένα από τα πιο πρόσφατα σκάνδαλα, όπου ανάγκασαν τον πρώην ισχυρό άντρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Στρος Καν να «καταθέσει τα όπλα» της πολιτικής εξαιτίας μιας στιγμής αδυναμίας.
Ο Ντομινικ βρισκόταν στο ξενοδοχείο Sofitel και (αν ισχύει βέβαια) σε μια στιγμή αδυναμίας αποπειράθηκε να βιάσει την καμαριέρα, ενώ της ζήτησε και..παιχνιδάκια!
Το τελευταίο διάστημα και βάσει των δηλώσεων του πολλοί ισχυρίζονται ότι ευθύνεται ο Νικολά Σαρκοζί. Ο παρολίγον Πρόεδρος της Γαλλίας θέλησε να βγάλει από την μέση τον αντίπαλο του για να κερδίσει ο ίδιος τη μάχη στις πολιτικές εκλογές, κάτι που δεν κατάφερε!

Σίλβιο Μπερλουσκόνι
O πάλαι ποτέ πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει συνδέσει απόλυτα το όνομα του με τα σκάνδλα. Θυμόσαστε το Ρούμπιγκειτ σκάνδαλο; Τα πάρτι Bunga Bunga ;
Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται πως είχε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη τότε Μαροκινή Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή με το όνομα «Ρούμπι» και ότι μάλιστα μεσολάβησε για να αφεθεί ελεύθερη, όταν συνελήφθη για κάποια μικροκλοπή.
Η «Ρούμπι» φέρεται να ήταν 17 ετών όταν συνευρέθηκε με τον Ιταλό πρωθυπουργό. Δεν είναι η μόνη ανήλικη που ισχυρίστηκε ότι πήγε με τον Μπερλουσκόνι, πολλές ακόμα τον κατηγόρησαν με αποτέλεσμα να του κοστίσει ακριβά στις επόμενες εκλογές!

Hugh Grant – πόρνη Hollywood
Ο άγγλος ηθοποιός τη δεκαετία του ’90 και συγκεκριμένα το 1995 συνελήφθη στο Λος Άντζελες καθώς έκανε σεξ με τη γνωστή πόρνη του Hollywood Divine Brown σε δημόσιο χώρο.
Το κακό είναι πως ο ηθοποιός μόλις ξεκινούσε την καριέρα του.Τότε κυκλοφόρησε η πρώτη του ταινία Nine months. Μα καλά και αυτός στη μέση του δρόμου πήγε και το έκανε; Άξιο σχολιασμού..
Ο ηθοποιός καταδικάστηκε για 2 χρόνια με αστυνομική επιτήρηση, ενώ πλήρωσε ένα πρόστιμο αξίας πολλών δολαρίων που θα θυμάται ακόμα.

Τζον Τραβόλτα-μασέρ
Στα πιο πρόσφατα σκάνδαλα συγκαταλέγεται και αυτό του Τζον Τραβόλτα με τους μασερ!!
Τη δεκαετία του ’90 που το Grease έκανε πάταγο ο Τραβόλτα ζητούσε διάφορα πρόστυχα σεξουαλικά παιχνιδάκια από τα άτομα με τα οποία συνεργαζόταν , ενώ επιχείρησε να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν φίλο του την ώρα που κοιμόταν. Όσο για τους περιβόητους μασέρ, οι υπηρεσίες που ζητούσε ο ηθοποιός ξεπερνούσαν κατά πολύ το απλό... μασάζ! Και δεν είναι ένας που τα ισχυρίζεται αυτά, αλλά τρεις παρακαλώ μασέρ!

www.freegossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet