Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΠΡΙΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ

Σε κάθειρξη 12 χρόνων καταδικάστηκε μία γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες,
η οποία απήγαγε ένα βρέφος τριών εβδομάδων από νοσοκομείο του Μανχάταν το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της παιδί επί 23 χρόνια.
Η Ανν Πέτγουεϊ, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε τρεις αποβολές, απήγαγε το κοριτσάκι, μεταμφιεσμένη σε νοσηλεύτρια.
Ο δικαστής Κέβιν Κάστελ, ανακοινώνοντας την ποινή, τόνισε πως οι γονείς του βρέφους έζησαν όλα αυτά τα χρόνια "έναν πραγματικό εφιάλτη".
Η Πέτγουεϊ, από την πλευρά της, είπε ότι βρίσκεται στην αίθουσα του δικαστηρίου για να διορθώσει το λάθος της και να ζητήσει συγχώρεση.
Η Καρλίνα - όπως ονομάζεται το 24χρονο κορίτσι - είχε μεταφερθεί από τους γονείς της στο νοσοκομείο επειδή παρουσίαζε υψηλό πυρετό.
Νωρίς την επόμενη ημέρα το προσωπικό του νοσοκομείου ανακάλυψε ότι είχε χαθεί. Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, το κοριτσάκι δεν βρέθηκε ποτέ.
Οι βιολογικοί γονείς, που πήραν διαζύγιο ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση του παιδιού τους, διηγήθηκαν στο δικαστήριο τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν επί 23 χρόνια και τη λύπη τους όλο το διάστημα μέχρι που την ξαναβρήκαν την περασμένη χρονιά.
Όπως είπαν, ακόμα και σήμερα οι σχέσεις τους με την κόρη τους είναι προβληματικές.
"Η καρδιά μου έγινε ένα εκατομμύριο κομμάτια" είπε η πραγματική μητέρα του παιδιού Τζόι Γουάιτ, ενώ ο πατέρας Καρλ Τάισον υποστήριξε ότι η Πέτγουεϊ θα έπρεπε να καταδικαστεί σε κάθειρξη 23 χρόνων, "όσα και τα χρόνια που του στέρησε την κόρη του".
Η υπόθεση της απαγωγής διελευκάνθηκε τον Ιανουάριο του 2010, όταν η Καρλίνα - που μεγάλωσε στο Κονέκτικατ με άλλο όνομα - έμεινε έγκυος και θέλησε να απευθυνθεί σε κέντρο προγεννητικού ελέγχου.
Η Πέτγουεϊ δεν ήταν όμως σε θέση να της δώσει τη ληξιαρχική πράξη γέννησής της, αλλά ούτε και τον αριθμό κοινωνικής της ασφάλισης.
Η κοπέλα υποπτεύθηκε ότι κάτι συνέβαινε και απευθύνθηκε στο Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα Παιδιά. Ακολούθησαν εξετάσεις DNA, που αποκάλυψαν την πραγματική της ταυτότητα και τους αληθινούς της γονείς της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet