Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ο ΜΠΛΕΡ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ UFO!


Ο Tony Blair, πρώην Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας
(1997-2007) [διαβάστε αναλυτικά τα βιογραφικά του στοιχεία εδώ] ήταν πολύ προσεκτικός γύρω από τα απόρρητα θέματα σχετικά με εξωγήινους , και όταν ήταν ο ίδιος Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας είχε ενημερωθεί πολύ εντατικά σχετικά με τα UFOs από το Υπουργείο Αμύνης.
Ο ίδιος ο Blair φέρεται να ζήτησε να ενημερωθεί για το θέμα των εξωγήινων και των UFO το 1998, ένα χρόνο μετά την ανάληψη της Πρωθυπουργίας, όταν η κυβέρνηση είχε εισάγει το νόμο περί «Ελευθερίας των Πληροφοριών» που αυτομάτως επέτρεπε σε οποιονδήποτε πολίτη να αναζητήσει πληροφορίες -εκτός των άλλων- σχετικές με “ξένες μορφής ζωής’.
Αφορμή για την παραπάνω απόφασή του, δηλαδή να ζητήσει περισσότερες εξηγήσεις γύρω από την πολιτική που αποφάσισε να λάβει το Υπουργείο Αμύνης, υπήρξε μία επιστολή που είχε στείλει ένας πολίτης κάνοντας λόγο για “συγκάλυψη των απόρρητων περί UFO θεμάτων” από τον ίδιο τον Blair και τη κυβέρνησή του, καλώντας τον να “εξετάσει όλες τις διάφορες και πολλές αναφορές περί UFO, εξωγήινων και παρόμοιων θεμάτων’.
Ο Tony Blair, πρώην Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας
Σε μία μακροσκελή απάντηση που δέχθηκε, το προσωπικό του Υπουργείου του απάντησε ότι «το Υπουργείο έχει ένα περιορισμένο ενδιαφέρον για τα UFO και τα σχετικά με αυτά ζητήματα, ωστόσο είναι «ανοικτόμυαλο», δηλαδή δεν απορρίπτει ένα τέτοιο ενδεχόμενο«!
Ο Blair τελικά επικοινώνησε με το συγγραφέα και ειδικό σε θέματα UFO Nicholas Redfern λέγοντάς του πληροφορίες που θα μπορούσαν να ζητηθούν στο πλαίσιο της «Ελευθερίας των Πληροφοριών».
Πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να χρηματοδοτεί την έρευνα για τα UFO και δεν υπάρχουν σχέδια για να γίνει κάτι τέτοιο«.
Οι παραπάνω πληροφορίες καθώς και πολλές περισσότερες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας μόλις την περασμένη βδομάδα [Μπορείτε να διαβάσετε τα βρετανικά...X-files στα Εθνικά Αρχεία του κράτους, ΕΔΩ].
Περισσότερες από 6.700 σελίδες απόρρητων θεμάτων μπορεί πλέον να διαβάσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, οι οποίες περιέχουν κυβερνητικές αποφάσεις, συζητήσεις, επιστολές από UFOλόγους, λεπτομέρεις περί εξωγήινων θεάσεων, ιστορίες σχετικά με τους Άνδρες με τα Μαύρα, μαρτυρίες, αναφορές, κτλ, κτλ.
[Διαβάστε περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες στην πηγή της είδησης, ΕΔΩ, καθώς και στις σελίδες ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet