Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ....ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ

Oσοι βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο Πολιτεία στη Θεσσαλονίκη είναι βέβαιο ότι υπέστησαν ένα σοβαρό υπαρξιακό σοκ...

του τύπου «ποιος είμαι και σε ποια δεκαετία βρίσκομαι;». Ο λουλουδοπόλεμος δίχως αύριο, με ή άνευ καλαθιών, σημάδεψε το εν λόγω κέντρο, παραλίγο και τον «εθνικό» μας τραγουδιστή, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του. Η μάχη του γαρίφαλου ξεκίνησε αμέσως μόλις ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε επί σκηνής, για να μεταλλαχθεί λίγο αργότερα σε πόλεμο υπό τις προσταγές επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και είχαν ρεζερβάρει τα μπροστινά τραπέζια του κέντρου. «Ρίξε ό,τι λουλούδι υπάρχει και δεν υπάρχει στο μαγαζί», ήταν η παραγγελιά, όπερ και εγένετο. Το αστείο είναι ότι ακόμη και ο συνηθισμένος στις «ζημιές» Αντώνης Ρέμος σάστισε βλέποντας τους πλαστικούς δίσκους να τον έχουν καλύψει ως το γόνατο! «Καρντάσια, κάντε κράτει!


Ετσι που πάτε δεν θα έχετε χρήματα ούτε για βενζίνη, φώναζε από μικροφώνου ο καλλιτέχνης με διάθεση χιούμορ. Και μπορεί οι θερμόαιμοι businessmen που έκαναν και τη μεγαλύτερη «ζημιά» να ήταν άγνωστοι στο ευρύ κοινό των παράπλευρων τραπεζιών, όχι όμως και στον Αντώνη Ρέμο, αφού κάποιοι από αυτούς επέλεξαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τη μητέρα του Γεωργία, τη σύντροφό του Υβόννη, την αδελφή του και τον γαμπρό του, τον Κώστα Πηλαδάκη, και την αγαπημένη του Ειρήνη Παπαδοπούλου, καθώς και τον γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στα υποδήματα Στέλιο Τσακίρη, της εταιρείας Tsakiris Mallas.





Τα μέλη της παρέας, δηλωμένοι φαν του Ρέμου εδώ και χρόνια, βρέθηκαν από το θρυλικό «Nammos» της Μυκόνου στη συμπρωτεύουσα με ιδιωτική πτήση, προσφορά επιχειρηματία που ασχολείται επιτυχώς με το real estate στα Βαλκάνια. «Το πρωί στην Ψαρού για μπάνιο και το βράδυ για “ζημιές” στου Αντώνη», έλεγαν περιπαιχτικά σε εκείνους που σχολίαζαν το μαύρισμά τους. «Είμαστε οι πιο κερδισμένοι, αφού ούτε τις βουτιές χάσαμε ούτε τα σουξέ του αγαπημένου μας Αντώνη».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet