Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ


Βασικά, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια. Ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος πρέπει σε λίγες ώρες να τα δώσουν όλα για όλα. Για πρόκριση, για γόητρο, για βαθμούς, για λεφτά. Συντρέχουν όλοι οι λόγοι, δηλαδή. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει κερδίσει στο α' ματς, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Ραπίντ. Ο Δικέφαλος πρέπει να είναι σοβαρός για να πάρει την πρόκριση, που θα του αποφέρει αρκετά χρήματα.

Για να τα καταφέρει, όμως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ανάγκη να σκοράρει. Η Ραπίντ, άλλωστε, πρέπει να κυνηγήσει το γκολ, κι έτσι ίσως βρεί αρκετούς κενούς χώρους ο ΠΑΟΚ.

Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει πολύ δύσκολο έργο. Η Νιούκαστλ είναι πολύ καλή ομάδα κι έχει τον πρώτο λόγο. Φαντάζεστε, όμως, τι έχει να γίνει αν οι Περιστεριώτες πετύχουν το θαύμα; Όλη η Ευρώπη θα μιλάει γι' αυτούς.

Απ' αυτή την άποψη ο Ατρόμητος έχει ένα τεράστιο κίνητρο για να κάνει την υπερπροσπάθεια της ζωής του. Και μακάρι να τα καταφέρει!

Κάθε πρόκριση ελληνικής ομάδας δίνει οξυγόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρα από χρήματα. Είναι κάτι, δηλαδή, που το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας!
www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet