Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ''ΣΠΙΤΙΑ ΤΡΟΜΟΥ''


Τα «σπίτια του τρόμου» αποτελούσαν ανέκαθεν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.
Με την πάροδο των χρόνων όμως,οι απαιτήσεις των επισκεπτών αυξάνονταν, αφού η τεχνολογία έχει φτάσει τα θρίλερ σε τέτοιο επίπεδο, ώστε τα «σπίτια του τρόμου» να χρειάζονται πλέον κάτι πολύ εντυπωσιακό για να εντυπωσιάσουν τους λάτρεις του είδους. Η υψηλή τεχνολογία και η κατάλληλη διακόσμηση επιστρατεύονται λοιπόν προκειμένου να τρομάξουν πέρα από κάθε προηγούμενο τους ενδιαφερόμενους. Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα «σπίτια του τρόμου» παγκοσμίως, στα οποία χρησιμοποιείται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται στους επισκέπτες ότι θα χάσουν τον ύπνο τους για πολύ καιρό.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, δείτε με μια ματιά τι κρύβουν μέσα τα δημοφιλέστερα «σπιτια του τρόμου»
Η 13η Πύλη - Μπατον Ρουζ, Λος Άντζελες
Πανύψηλα τέρατα, τρελογιατροί και Χάροι πετάγονται απο το πουθενά, τρομοκρατώντας τον επισκέπτη και σκουριασμένα ασανσέρ τον κατεβάζουν 13 μέτρα κάτω απο το έδαφος, σε ένα πραγματικά απόκοσμο σκηνικό που μοιάζει με μπουντρούμι.



 
Το Έρεβος -Σαιντ Λιούις
Ένα κτίριο ηλικίας εκατό ετών που μοιάζει σαν σκηνικό από ταινία ή σαν εφιάλτη. Το πάτωμα και οι τοίχοι γυρνάνε και τρομακτικοί Τζόκερ πετάγονται απο το πουθενά προσφέροντας εγγυημένο τρόμο.

 
Μπέητς Μοτέλ - Φιλαδέλφεια
Βρίσκεται κρυμμένο σε ένα δασος 200 ετών και θεωρείται το τρομακτικότερο σπίτι παγκοσμίως, έχοντας επιστρατεύσει τουλάχιστον 12 μηχανισμούς ομίχλης, φωτιές και τεχνολογία ολογραμμάτων.

 
Σχολείο Dent - Τσιντσινάτι, Οχάιο
Χτισμένο μέσα σε ένα παλιό λύκειο, η όλη κατάσταση μέσα στο σπίτι είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του επιστάτη αυτού του σχολείου που το 1950 απήγαγε τους μαθητές και τα πτώματά τους βρέθηκαν σε ένα υπόγειο λίγο καιρό μετά.

 
Το Σπίτι των Μαρτυρίων
Με σπέσιαλ εφέ βγαλμένα από κινηματογραφική ταινία, το συγκεκριμένο σπίτι μοιάζει με φρικιαστικές φυλακές θανατοποινιτών.

 
Η Άκρη της Κόλασης
Το φάντασμα του Τζακ του Αντεροβγάλτη (βλ. εικόνα) και άλλα απόκοσμα πνεύματα που κρύβουν πίσω τους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, υπόσχονται να σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας.
 ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet