Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΝΑΥΑΓΩΝ

Το πλοίο τους χτυπήθηκε από τα κύματα και βυθίστηκε, ενώ αυτοί προσπαθούσαν εναγωνίως να σωθούν. 
Δραματικές ώρες έζησαν τα 16 μέλη του πληρώματος του πλοίου ''Bounty'' που βυθίστηκε στη Βόρεια Καρολίνα, εξαιτίας του τυφώνα Σάντι που έπληξε τις ΗΠΑ και προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στις Ανατολικές πολιτείες, αφήνοντας 14 θύματα στο πέρασμά του.
Το πλοίο πάλευε στην κυριολεξία με τα κύματα την στιγμή που έπιασε δυνατή καταιγίδα.
Την ώρα που βυθιζόταν, το πλήρωμα προσπαθούσε να σωθεί. Ευτυχώς έγκαιρα έφτασαν δύο ελικόπτερα, τα οποία με υπεράνθρωπες προσπάθειες έσωσαν τους περισσότερους.
Νεκρός ανασύρθηκε ο 42χρονος Claudene Christian was ενώ ο 63χρονος καπετάνιος, Robin Walbridge, αγνοείται ακόμα.
Οι εικόνες από το ναυάγιο είναι συγκλονιστικές και δείχνουν, λεπτό προς λεπτό, πώς το πλοίο ''χτυπιέται'' από τα κύματα και καταλήγει να βυθίζεται στον ωκεανό.
Οι δραματικές στιγμές της διάσωσης αποτυπώνουν τη δύναμη των διασωστών και την προσπάθειά τους να κατεβάσουν τη σωστική λέμβο και να ανεβάσουν κάποιους στα ελικόπτερα.
Οι 14 από τους 16 ναυτικούς μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο πλοίο πρωταγωνίστησε και στην ταινία ''Οι Πειρατές της Καραϊβικής'', αλλά δεν κατάφερε να βγει σώο από τον τυφώνα Σάντι
Sandy : l'équipage du HMS Bounty secouru by LeNouvelObservateur

Δέσποινα Δημά news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet