Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Από την Χρυσή Αυγή, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Belvedere
στο πλαίσιο της επίσκεψης των Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Γιώργου Μπαρμπαρούση και Χρήστου Παππά στην Κρήτη. Ο Κασιδιάρης απείλησε με νεκρούς αντιδρώντας στην αντιφασιστική διαδήλωση, ενώ ο Παππάς ξεδίπλωσε τη σημαία της Χούντας και χειροκροτήθηκε από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι αντιφασιστικές διαδηλώσεις. 
 
Δύο διμοιρίες των ματ είχαν αναπτυχθεί από νωρίς στην περιοχή και σε απόσταση 150 μέτρων από το ξενοδοχείο, ώστε η αντιφασιστική διαδήλωση να μην πλησιάσει το σημείο, ενώ αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε όποιον ήθελε να περάσει προς την πλευρά του ξενοδοχείου Belvedere.
Αρχικά ο Ηλίας Κασιδιάρης, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, μαζί με άλλους χρυσαυγίτες, επιχείρησε να σπάσει το μπλόκο της αστυνομίας, όπως αναφέρει το Cretalive, ώστε να συγκρουστεί με τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική πορεία.

Η αστυνομία τους εμπόδισε. «Λοιπόν για να μην τους γαμ... όλο το βράδυ και έχει νεκρούς, και σου δίνω το λόγο μου θα έχεις νεκρούς» είπε ο Κασιδιάρης μιλώντας σε αξιωματικούς της αστυνομίας  κατηγορώντας τους ότι δεν συλλαμβάνουν τους συγκεντρωμένους Στη συνέχεια όταν ο αστυνομικός του ζητάει να ηρεμήσει, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής του απαντάει «πως να ηρεμήσω όταν βλέπω να τα σπάνε και εσείς καθόσαστε και τον παίζετε»Ω Νέες προκλήσεις την Κυριακή στη Χερσόνησο της Κρήτης από την Χρυσή Αυγή, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Belvedere στο πλαίσιο της επίσκεψης των Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Γιώργου Μπαρμπαρούση και Χρήστου Παππά στην Κρήτη. Ο Κασιδιάρης απείλησε με νεκρούς αντιδρώντας στην αντιφασιστική διαδήλωση, ενώ ο Παππάς ξεδίπλωσε τη σημαία της Χούντας και χειροκροτήθηκε από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι αντιφασιστικές διαδηλώσεις. 

Δύο διμοιρίες των ματ είχαν αναπτυχθεί από νωρίς στην περιοχή και σε απόσταση 150 μέτρων από το ξενοδοχείο, ώστε η αντιφασιστική διαδήλωση να μην πλησιάσει το σημείο, ενώ αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε όποιον ήθελε να περάσει προς την πλευρά του ξενοδοχείου Belvedere. Αρχικά ο Ηλίας Κασιδιάρης, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, μαζί με άλλους χρυσαυγίτες, επιχείρησε να σπάσει το μπλόκο της αστυνομίας, όπως αναφέρει το Cretalive, ώστε να συγκρουστεί με τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική πορεία.

Η αστυνομία τους εμπόδισε. «Λοιπόν για να μην τους γαμ... όλο το βράδυ και έχει νεκρούς, και σου δίνω το λόγο μου θα έχεις νεκρούς» είπε ο Κασιδιάρης μιλώντας σε αξιωματικούς της αστυνομίας  κατηγορώντας τους ότι δεν συλλαμβάνουν τους συγκεντρωμένους 

Στη συνέχεια όταν ο αστυνομικός του ζητάει να ηρεμήσει, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής του απαντάει «πως να ηρεμήσω όταν βλέπω να τα σπάνε και εσείς καθόσαστε και τον παίζετε» 



Εντός του ξενοδοχείου και κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο Χρήστος Παπάς έβγαλε τη σημαία της Χούντας των συνταγματαρχών με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν (Βίντεο 7:27). «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ξεδιπλώσουμε και να δείξουμε αυτή τη σημαία», είπε, ενώ κάποιος από τον κόσμο ακούγεται στο αποκαλυπτικό βίντεο να λέει «η ιστορία επιστρέφει». Στο τέλος της εκδήλωσης και πάλι ο Ηλία Κασιδιάρης ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους πως «εμείς έχουμε ύφος στρατιωτικό» και τους κάλεσε «σε στάση προσοχής να ψάλουν τον εθνικό ύμνο». 
Υπενθυμίζεται πως χτες στα Χανιά, πρώτο σταθμό της επίσκεψης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε πως «εκμεταλλευόμαστε κάποια προνόμια που μας δίνονται λόγω της βουλευτικής ιδιότητας, οπλοφορούμε πλέον με άδεια και δεν έχει και αυτόφωρο αν γίνει κανένα επεισόδια και είμαστε πιο άνετοι στις κινήσεις μας». 
http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet