Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...



Την εμπλοκή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ σχολιάζει με ένα εκτενές ρεπορτάζ το πρακτορείο Reuters...στο οποίο αναφέρει ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών βρίσκεται στην πατρίδα της συζύγου του, στην Ολλανδία για τις γιορτές.

«Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος διαπραγματεύθηκε το πρώτο σχέδιο διάσωσης για την Ελλάδα, το 2010, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι άλλαξε τη λίστα μετά την παραλαβή της από τις γαλλικές αρχές» αναφέρει το πρακτορείο.
Το πρακτορείο σχολιάζει επίσης και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, όπου ο πρώην υπουργός αρνείται ότι έχει κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση, την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ αλλά και την απομάκρυνσή του από το κόμμα.
«Ο Παπακωνσταντίνου διετέλεσε υπουργός Οικονομικών από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2011. Εκείνος κατέθεσε στη Βουλή τον Οκτώβριο ότι είχε περάσει περίπου 20 ονόματα στον κατάλογο προκειμένου να γίνει έλεγχος από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες, δεχόμενος αποδοκιμασίες από τους βουλευτές», καταλήγει το ρεπορτάζ του πρακτορείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet