Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ: ΤΟ ''ΒΗΜΑ'' ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ


Διαισθάνονται την άνοδο του εθνικισμού και αλλάζουν κατεύθυνση τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε; Να δείτε που αν η Χρυσή Αυγή αναλάβει την διακυβέρνηση θα γράφουν «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ»...!

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Χάθηκε η Γη κάτω από τα πόδια μου μόλις διάβασα το άρθρο του κυρίου Γεωργίου Μαλούχου στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος. Κλονίστηκαν τα πιστεύω και οι αξίες μου. Είμαι και εγώ ένα κορίτσι που μεγάλωσε στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, γαλουχημένο με τους αγώνες για ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχια. Με το σύνθημα “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” που τώρα φαίνεται να δικαιώνεται αλλά φευ! Εκεί που θεωρούσα ότι η κρίση, η Τρόικα και τα μνημόνια θα έκαναν τους Έλληνες να πετάξουν μια και καλή τα τρία Γάμα (τα) της ιστορίας, Γιώργο Τσολάκογλου, Γιώργο Παπαδόπουλο και Γιώργο Παπανδρέου, το άρθρο του Βήματος με έκανε να αναθεωρήσω ότι θεωρούσα δεδομένο τον τελευταίο μισό αιώνα.

“Η Αμερικανοκίνητη Χούντα”. Τα ντοκιμαντέρ του αείμνηστου Ζυλ Ντασέν με το σπικάζ της αξέχαστης Μελίνας που κατακεραύνωναν τις ΗΠΑ ως κύριο ένοχο της εκτροπής του πολιτεύματος. Τα πανό στο πολυτεχνείο και τα γκράφιτι που έγραφαν “Έξω οι ΗΠΑ”, “Έξω το ΝΑΤΟ”. Βέβαια αυτά έχουν σβηστεί με photoshop περιέργως από τα “ιστορικά” αφιερώματα, που δείχνουν τις φωτογραφίες άνευ αντιαμερικανικων συνθημάτων. Τι ήξεραν άραγε οι φωτοσοπάδες γραφίστες των προοδευτικών εφημερίδων που τα έσβηναν;

Εκεί λοιπόν που είχα πειστεί για το Αμερικανοκίνητο της Χούντας, για τον ρόλο του Γιώργη Παπαδόπουλου ως μαριονέτα των Αμερικάνων, έρχεται σήμερα ο (Γιώργος και αυτός) κύριος Μαλούχος και μου τα ανατρέπει όλα.

ΟΧΙ λοιπον. Δεν ήταν πράκτορας των Αμερικανων ο Γιώργος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με την αποκάλυψη του κυρίου Μαλούχου! Τσάμπα το ξελαρύγγιασμα με το “Έξω οι βάσεις και τα πυρηνικά, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά”!

Όχι μόνον δεν ήταν πράκτορας των Αμερικάνων, αλλά όπως προκύπτει από το άρθρο, μάλλον ήταν πράκτορας της Σοβιετικής Ενώσεως! Ωιμέ! Και εγώ η κομμουνίστρια τον έλουζα με ένα σωρό κοσμητικά από τότε που έμαθα τα πρώτα μπινελίκια στα καφενέδια της Σόλωνος! Να με σχωρέσει ο Γιαρουζέλσκι…

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα του άρθρου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας (προσοχή στους συντρόφους με καρδιακά προβλήματα):

“Ουδείς δικαιούται να ξεχνά ότι την τελευταία φορά που μία πολύ μεγάλη διεθνής κρίση απειλήθηκε στην περιοχή ήταν στον πόλεμο του Γιομ –Κιπούρ το 1973: τότε, η χούντα των Αθηνών, έλαβε κατ ουσία έμπρακτα το μέρος της «άλλης πλευράς» απαγορεύοντας τον ανεφοδιασμό των αμερικανικών αεροσκαφών στην Κρήτη, την ώρα που πράγματι η Μόσχα έστελνε πυραύλους στη Μέση Ανατολή – και μάλιστα και πάλι στο συριακό έδαφος!

Η απόφαση του δικτάτορα Παπαδόπουλου να μεταστρέψει γεωπολιτικά την Ελλάδα μέσα σε μία νύκτα, έτσι, απλώς επειδή ήθελε «να δείξει ποιος είναι» στη Δύση, ήταν η μήτρα όχι μόνον της μετέπειτα άμεσης πτώσης του, αλλά και, ουσιαστικά, ίσως η βαθύτερη αιτία των εθνικά καταστροφικών εξελίξεων στην Κύπρο το επόμενο καλοκαίρι.” (!!!) (Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ)

Δηλαδή, ο Γιώργης έπεσε επειδή είπε “ΟΧΙ” στους Αμερικανούς; Βρε που το έχω ξαναδιαβάσει αυτό; Α, θυμήθηκα! Στην ιστοσελίδα της “Χρυσής Αυγής“! Διαβάστε:  “Τον Οκτώβριο του 1973, ο Γ. Παπαδόπουλος ξεπερνά τα «όρια» κατά πολύ. Αρνείται στους Αμερικανοσιωνιστάς την χρήση της βάσεως της Σούδας προς βοήθεια των Ισραηλινών σιωνιστών στον πόλεμο με τους Άραβες. Δεν πάει άλλο! Οι εβραιοαμερικανοί αποφασίζουν την άμεση ανατροπή του! Όλως «τυχαίως», έναν μήνα αργότερα, ξεσπούν τα γνωστά γεγονότα. Η συνταγή της φοιτητικής εξεγέρσεως είναι δοκιμασμένη και στο παρελθόν.”

Δηλαδή μπουρλότο. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του Βήματος και τον αρθρογράφο της Χρυσής Αυγής, η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν προβοκάτσια των Αμερικανων με σκοπό την ανατροπή του Γιώργου Παπαδόπουλου, επειδή είπε όχι -ως άλλος Κάστρο- στην υπερδύναμη…

Πάω να σπάσω τις κασσέτες μου με τους PnD και τα CD των Rage. Πλέον, μόνο Καλαματιανά.

ΥΓ. Κοίτα να δεις που τελικά το μνημόνιο ήταν εθνικιστική πράξη…  
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet