Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ

Η πολιτική είναι συμβολισμοί: αυτές τις τέσσερις λέξεις της έχουν εμπεδώσει στην ολότητα τους οι ιθύνοντες της ΧΑ, προχωρώντας και στην εφαρμογή:


Σκέπτονται απλά και πρακτικά και σε αντιδιαστολή με όλους τους άλλους. Σκέπτονται κάπως έτσι:
«Αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974, την οποία και ντρέπεστε να εορτάσετε έστω και λιτά εσείς;
Συσσίτια για ημεδαπούς με μουσικό χάλι (συγγνώμη, χαλί εννοούμε) ένα ναζιστικό ύμνο, ίσα να σπάει τον ήχο από τα τζιτζίκια, εμείς. Κόβετε από το λαό μισθούς, συντάξεις, προνοιακά επιδόματα και ασφάλιση; Εμείς του προσφέρουμε ένα πεπόνι και τρία κρεμμύδια. Μην πει κανείς ότι είναι ευτελής η προσφορά γιατί από εσάς πήραν μόνο την ….τριπλέτα σκέτη. Μας κόβετε από τα κανάλια και τη συστημική πληροφόρηση εσείς; Εμείς θα σκαρφιστούμε κάθε τρόπο να περάσουμε τα μηνύματα μας. Θα φέρουμε εκκαθαριστικά στη Βουλή, να δείξουμε με ποια συντεχνιακή διάταξη οι βουλευτές είναι τσακωμένοι με τους φόρους, θα νοσταλγήσουμε τη Χούντα και τα τάγματα ασφαλείας, θα ξεσκονίσουμε τον οικογενειακό «φάκελο» κάθε αντιπάλου βουλευτή, των κινητών και ακινήτων αποκτημάτων του, θα φτάσουμε μέχρι εβδόμης γενεάς. Να δείξουμε πόσο έντιμοι και «καθαροί» είστε. Εσείς ακόμη μιλάτε την ξύλινη γλώσσα της μεταπολίτευσης για ελευθερίες, δικαιώματα, δημοκρατία; Εμείς θα μιλήσουμε απλά, «λαϊκά»: «η πρεζού και η μπουζού», «πάλι τα ήπιες μωρή», «να καθαρίσουμε κύριε Πρόεδρε» και άλλα εύηχα. Σαλιαρίζετε με τους δημοσιογράφους στα κανάλια, ενώ εμείς τους ρίχνουμε «καντήλια» και τους «κερνάμε» φάπες. Διώχνετε σχολικούς φύλακες εσείς. Θα φυλάξουμε τα σχολεία εμείς. Αν διώξετε και τους χειρουργούς και πάλι εμείς. Ειδικευόμαστε στους σκουρόχρωμους… Όσο εσείς προτάσσετε την ενσωμάτωση των μεταναστών, προτιμώντας τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και δίνοντας άδειες μικροπωλητών σε αυτούς, εμείς θα κάνουμε face control σε όλους τους δημόσιους χώρους, ακόμη και στα νήπια… Εσείς είστε το πρόβλημα. Εμείς η χειρότερη λύση, αλλά πάντως λύση».
Όλα αυτά οι ακούσιοι προπαγανδιστές της ΧΑ τα γνωρίζουν, αλλά δεν τα «ζυγίζουν» ορθά. Περιορίζονται στον εξορκισμό του γεγονότος, στη διαπίστωση, στη θεωρητική ανάλυση, στο ξεπέρασμα της κρίσης, στη “μόδα”, στη βία που συνάδει με τους νέους, στις κοινωνικές συνθήκες, μπλα, μπλα, μπλα.
Η μείωση του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η ανάπτυξη που κόλλησε στην κίνηση και αργεί, δεν γεμίζουν την κατσαρόλα, δεν «ενημερώνουν» τα δάνεια, δεν δίνουν προοπτική.
Και η ΧΑ έχει δυστυχώς να πει κι άλλα:
«Μέχρι να καταλάβετε ότι το ζήτημα είναι ταξικό και μόνο ταξικό, εμείς θα έχουμε λάβει 20% και βάλε στις γενικές εκλογές, θα έχουμε πάρει τους μισούς δήμους για να κάνουμε συσσίτια μία φορά την εβδομάδα σαν τις λαϊκές, να προστατεύσουμε κάθε επαγγελματία και να καθαρίσουμε τα κέντρα των πόλεων σαν «αβγά». Ή μήπως νομίζετε ότι ο κόσμος θα ψηφίσει τον κάθε γόνο, το κάθε τέκνο των κομματικών διασωληνώσεων σας, τον κάθε διαπλεκόμενο, ή «ελαφροΐσκιωτο» που θα κατεβάσετε; Μας λέτε αμόρφωτους και μας σνομπάρετε. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί με εσάς τους «παραμορφωμένους»; Οι φαιδροί Υπουργοί σας ακόμη απλά διαπιστώνουν ότι αποτελούμε πρόβλημα… Σας περιτριγυρίζουμε σαν οχιές και εσείς ψάχνετε τα αυγά μας. Συνεχίστε την ακούσια ή εκούσια προπαγάνδα σας. Μας ενδυναμώνετε, μας δίνετε τροφή και ανάσα. Είμαστε το σκοτεινό δημιούργημα σας. Είμαστε κομμάτι του λαού και όχι η «αφρόκρεμα» των Προαστίων. Στη ΧΑ έχουμε ταυτότητα, ιεραρχία, κανόνες. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ανήκουμε κάπου. Είμαστε τα παιδιά με τα μαύρα»…
Μ.Ο.
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet