Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΙΡΑΝ: Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Ο επικεφαλής των «Φρουρών της Επανάστασης» στο Ιράν, Μοχάμαντ Αλί Τζαφάρι,
δήλωσε ότι η αμερικανική επίθεση στη Συρία θα μπορούσε να οδηγήσει στην «επικείμενη καταστροφή» του Ισραήλ και θα αποδειχθεί ως ένα 'δεύτερο Βιετνάμ' για την Αμερική, σύμφωνα με ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Το Ιράν έχει κατηγορήσει τους αντάρτες στη Συρία για χρήση των χημικών όπλων στις 21 Αυγούστου, όπου σκοτώθηκαν εκατοντάδες άμαχοι.
Ακτιβιστές της αντιπολίτευσης κατηγορούν τις δυνάμεις του Άσαντ για τη χρήση των χημικών και σε αυτό συμφωνεί η Ουάσιγκτον καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σκέφτεται για περιορισμένη στρατιωτική επίθεση εναντίον της Συρίας, ως απάντηση στη χρήση των χημικών όπλων.
Ο Μοχάμαντ Αλί Τζαφάρι, δήλωσε σε συνέντευξή του, αργά την Τετάρτη στο πρακτορείο Tasnim news Agency, ότι μία επίθεση των Αμερικανών στη Συρία δεν θα βοηθούσε το Ισραήλ.
Η συνέντευξή του διαβάστηκε ευρέως από τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη.
Ο Τζαφάρι προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι κινδυνεύουν να εμπλακούν σε μια δαπανηρή και χρονοβόρα προσπάθεια, αν επέμβουν στη Συρία.
«Η Συρία θα μετατραπεί σε ένα πιο επικίνδυνο και θανατηφόρο πόλεμο από αυτόν του Βιετνάμ και στην πραγματικότητα η Συρία θα γίνει το δεύτερο Βιετνάμ για τις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε.
[Το Tasnimnews ξεκίνησε το 2012 και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του είναι αφιερωμένο στην «υπεράσπιση της Ισλαμικής Επανάστασης ενάντια στην προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης»]. (echedoros)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet