Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ

Η τηλεόραση, το κατ” εξοχήν μέσο που περνάει την προπαγάνδα στα μυαλά των ανθρώπων,  αρχίζει και ξεπερνάει επικίνδυνα τα όρια.
Το κάθε τι στρεβλό πλασάρεται ως απολύτως φυσιολογικό και μάλιστα επαναστατικό! Αντί-αισθητική, καρακιτσαριό και παραπληροφόρηση αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα.

Η μία εκπομπή συναγωνίζεται την άλλη ως προς το ποια θα χαρακτηριστεί «προοδευτικότερη». Σκεφτείτε προσεκτικά φίλοι και φίλες μας: Είναι δυνατόν τα talk show και οι «δημοσιογραφικές» εκπομπές μεγάλων καναλιών να παρουσιάζουν την αλήθεια, την στιγμή που εξαρτώνται πλήρως από το σύστημα, το οποίο επιθυμεί μια κοινωνία αχταρμά, όπου δεν θα υπάρχει απολύτως καμία συνεννόηση, παρά ο καθένας θα «ουρλιάζει» σε σχέση με δήθεν ανησυχίες του, προσπαθώντας να βγάλει το μάτι του άλλου;

Ποιος από τους «προοδευτικούς» μεγάλο-τηλεπαρουσιαστές καταγγέλλει ανοιχτά την «λαμογιά» των οικονομικών και βασιλικών οίκων του πλανήτη που κατέχουν το 95% του παγκόσμιου πλούτου, προκαλώντας την φτώχεια και την ανέχεια;  Κανείς, αφού αμέσως θα χάσουν την δουλεία τους από τους εκπροσώπους των εκπροσώπων αυτών που έχουν συγκεντρώσει τον πλούτο! Στην σημερινή εποχή μόνο όποιος λέει ψέματα πληρώνεται αδρά, ενώ όποιος λέει αλήθεια βάζει και από την τσέπη του, λαμβάνοντας μάλιστα την ταμπέλα του γραφικού από τους υπαλλήλους των παγκοσμιοποιητών και εκείνους που τους εισακούν!

Η αλήθεια λέγεται με απλά λόγια. Όταν κάποιος γνωρίζει κάτι πραγματικά, είναι σε θέση να το εξηγήσει σύντομα και περιεκτικά. Αντίθετα η πολυλογία φανερώνει άγνοια και σκοπιμότητα. Το ψέμα επαναλαμβάνεται με μακροσκελείς «αναλύσεις», προκειμένου να πείσει! Η αλήθεια περιμένει υπομονετικά στην γωνίτσα της, τον φιλότιμο ερευνητή να την αναζητήσει και να την βγάλει στο φως! Να την δουν, όσοι μπορούν και θέλουν να την αντικρύσουν! Όσο για τους υπόλοιπους: Καλόν ύπνο αδέρφια στον κόσμο των ονείρων τους!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet