Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ


«Πολύ σοβαρή» χαρακτηρίζουν την κατάστασή του οι θεράποντες γιατροί

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο κόσμος όλος τις εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ που τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα την ώρα που έκανε σκι εκτός πίστας στις Γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των γιατρών, ο Σουμάχερ δίνει μάχη για τη ζωή του και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή. «Δεν μπορούμε να πούμε τι θα βγει», είπε ο καθηγητής Jean-Francois Payen, «δουλεύουμε ώρα με την ώρα και είναι πολύ νωρίς να πούμε τι θα γίνει και να κάνουμε μια πρόβλεψη».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως αυτή τη στιγμή η ιατρική ομάδα δεν βλέπει να υπάρχει ανάγκη για δεύτερη επέμβαση ενώ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την οικογένειά του, που είναι στο πλευρό του Σουμάχερ.

Το κράνος που φορούσε ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 βοήθησε καθώς, όπως είπε ο καθηγητής, «χωρίς κράνος δεν θα ήταν εδώ τώρα».

«Το ατύχημα συνέβη στο σωστό μέρος επειδή ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άμεσα και εγχειρίστηκε μόλις έφτασε, η κατάστασή του είναι κρίσιμη, είναι σε κώμα και θα παραμείνει σε κώμα», πρόσθεσε.

«Ό,τι έπρεπε να γίνει έγινε, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πότε θα αναρρώσει, δεν μπορούμε ακόμα να το απαντήσουμε αυτό», τόνισε.

Η ενημέρωση από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν ολοκληρώθηκε πριν λίγο και όπως είπαν, ελπίζουν να είναι σε θέση να δώσουν νέα στοιχεία για την κατάσταση του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 αργότερα μέσα στη μέρα.

«Ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό», σημείωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται ο Σουμάχερ. «Αποφασίσαμε πως η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και γρήγορα έπεσε σε κώμα. Η νευροχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έγινε επειγόντως για να περιοριστεί η ενδοκρανιακή πίεση. Δυστυχώς, έχει υποστεί εγκεφαλικές κακώσεις», κατέληξε.
http://www.tampouloukia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet