Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ

Απίστευτο βίντεο 216 δευτερολέπτων με τα κατορθώματα ενός αγήματος του βασιλικού ναυτικού της Ταϊλάνδης
«Αυτά δεν είναι στρατά, είναι... σκατά». Υποτίθεται ότι τη φράση αυτή την είχε πει ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος λίγο μετά την κρίση των Ιμίων. Ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος ποτέ δεν έχει παραδεχθεί ότι εκστόμισε τέτοια φράση, όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Όπως έχει αποδειχθεί στο διάβα των αιώνων υπάρχουν στρατοί και στρατοί. Για παράδειγμα, αν κάποιος δει ένα άγημα του ισραηλινού στρατού θα εκπλαγεί. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες μπορούν να έχουν στο σώμα τους τατουάζ, να είναι ξυρισμένοι ή αξύριστοι (αναλόγως της διάθεσής τους), να έχουν γένια ή να φοράνε σκουλαρίκια, τους επιτρέπεται ακόμη και να έχουν σκισμένα στα παντελόνια. Και το εντυπωσιακό είναι ότι με την στολή -όπως την έχουν οι ίδιοι «διαμορφώσει»- και την εμφάνιση που έχουν επιλέξει συμμετέχουν κανονικά ακόμη και σε επίσημα αγήματα, τα οποία παρεπιπτόντως κάνουν τις γνωστές κινήσεις (επ' ώμου, παρουσιάστε κτλ) με τέλειο συγχρονισμό.

Αν κάποιος μετακινηθεί λίγα χιλιόμετρα και πάει στα Παλαιστινιακά εδάφη, στη Ραμάλα για παράδειγμα, θα γίνει μάρτυρας μιας κατάστασης τελείως διαφορετικής. Οι Παλαιστίνιοι στρατιώτες είναι όλοι φρεσκοξυρισμένοι, οι στολές τους είναι τέλεια σιδερωμένες -σχεδόν κολαριστές- όμως η εικόνα που μεταδίδουν όταν αποδίδουν τιμές δείχνει ότι απέχουν από το να χαρακτηριστούν ένα άρτια οργανωμένο στρατιωτικό τμήμα (για να είμαστε επιεικείς).

Το δρώμενο όμως που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί κυριολεκτικά μας ξεπερνά. Σε ένα κλιπάκι (γιατί πραγματικά θα μπορούσε να γίνει βίντεο κλιπ) τριων λεπτών και τριανταέξι δευτερολέπτων, οι άντρες ενός αγήματος του βασιλικού ναυτικού της Ταϊλάνδης δίνουν τα ρέστα τους. Τι κύμα, τι άλματα και τι θεατρικά δρώμενα κάνουν δεν λέγεται. Άλλα κόλπα! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε... video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet