Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ Ο .....ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Ο «Ηρακλής» είναι ένας οικόσιτος παπαγάλος που… βοήθησε την αστυνομία να διαλευκάνει μια υπόθεση δολοφονίας και να συλλάβει τον δολοφόνο της ιδιοκτήτριάς του στη βόρεια ινδική πόλη Άγκρα.Η αστυνομία προσπαθούσε να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας μέχρι που ο παπαγάλος του θύματος, ο Ηρακλής, συνεισέφερε με ένα σημαντικό στοιχείο στην έρευνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Times of India.

Η 45χρονη Νιλάμ Σάρμα βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στις 20 Φεβρουαρίου. Ο σύζυγός της Βιτζάι, διευθυντής εφημερίδας, παρατήρησε ότι ο παπαγάλος παρήγαγε συγκεκριμένους έντονους ήχους κάθε φορά που ο ανιψιός του Ασουτός επισκεπτόταν το σπίτι μετά τη δολοφονία.

«Κάθε φορά που γινόταν συζήτηση επίσης, όποτε αναφερόταν το όνομα του Ασουτός, ο παπαγάλος έκρωζε. Αυτό μου κίνησε τις υποψίες και ενημέρωσα την αστυνομία», είπε στην εφημερίδα ο Σάρμα.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Άγκρα Σαλάμπ Μαθούρ είπε στους Times ότι ο ανιψιός ομολόγησε την πράξη του κατά την ανάκριση.

Όπως είπε ο δράστης, είχε διαρρήξει το σπίτι μαζί με έναν συνεργό του για να το κλέψουν. Αλλά φοβούμενος ότι η θεία του μπορεί να τον αναγνωρίσει, την μαχαίρωσε τραυματίζοντάς την θανάσιμα μαζί, μάλιστα, με τον σκύλο της που άρχισε να γαβγίζει.

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι το πτηνό, που πήρε το όνομά του από τον πρωταγωνιστή των βιβλίων της Αγκάθα Κρίστι, τον Ηρακλή Πουαρό, αποδείχθηκε άξιο του ονόματός του.

http://lougantina.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet