Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο ΛΑΒΡΩΦ ΖΗΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Το είχαμε πει ότι ο πόλεμος θα τελείωνε (που στην ουσία ούτε καν άρχισε) με την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσία και ότι ο Ρωσικός στρατός δεν θα προχωρούσε παραπέρα στην Ουκρανία αλλά δεν μας άκουγαν.
Η Ρωσία μέσω του Υπουργού Εξωτερικών της τον Λαβρώφ ζήτησε την ομοσπονδοποίηση της Ουκρανίας ώστε να διασφαλιστούν οι ρωσόφωνοι.Αλλιώς ,εμμέσως πλην σαφώς,άφησε να εννοηθεί ότι θα μιλήσει ο στρατός.Έτσι με αυτόν τρόπο δείχνει ότι δεν επιθυμεί να γίνει προέλαση του στρατού εφόσον όμως www.anexigita.com εξασφαλιστούν οι ρωσόφωνοι της Ανατολικής Ουκρανίας.Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με ομοσπονδιοποίηση.

Η Μερκελευρώπη έχει δείξει ήδη σημάδια ότι θα κάνει πίσω με την καταδίκη των φασιστών της Ουκρανίας. Η Μέρκελ και οι Αμερικάνοι ξέρουν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή.Και ο Πούτιν από την πλευρά του καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να παρατραβήξει το σκοινί.Εκτός αν...αν τον αναγκάσουν.

Έτσι θα επανέλθει το προηγούμενο στάτους κουό της Ουκρανίας επί www.anexigita.com ρωσόφιλου προέδρου Γιανούκοβιτς,όπου η χώρα θα είναι ουδέτερη ζώνη (buffer zone) ανάμεσα στην ΕΕ και τη Ρωσία.Απλά αυτή τη φορά με μια μικρότερη Ουκρανία,χωρίς την Κριμαία.

Ούτως ή άλλως το σύγχρονο ουκρανικό κράτος ήταν τεχνητό,με τις ανατολικές και δυτικές περιοχές να τις χωρίζει άβυσσος.

γράφει ο ανεξήγητος παράξενος
www.anexigita.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet