Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΗ

Καθώς έχουν περάσει έξι μήνες από τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη,κανείς τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν αποδέχεται τη διαθήκη του.Συγκεκριμένα οι αδερφές του αρνούνται κατηγορηματικά,να αποδεχτούν τη διαθήκη. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους, να αποδεχτούν αυτά που θέλησε να τους αφήσει ο αείμνηστος αδερφός τους σύμφωνα με το περιοδικό Ciao.

Γιατί αν το έκαναν θα έπρεπε αυτομάτως να αποδεχτούν και τα τεράστια χρέη που εκκρεμούσαν εις βάρος του. Αυτά τα χρέη έχουν μπλοκάρει την τύχη της διαθήκης αυτή την στιγμή, ενώ το περιβάλλον του αδικοχαμένου σχεδιαστή, δηλώνει οργισμένο για το «ξεπούλημα» της περιουσίας του και του ονόματος τους, αφού τους έχουν ακούσει να λένε χαρακτηριστικά ότι «όλα βγαίνουν στο σφυρί».

Επιστήθιος χρόνια φίλος του ξεσπάει λέγοντας ότι αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας χάνονται ενώ αυτά που ουσιαστικά χρωστούσε ήταν πολύ λιγότερα.

Το διαμέρισμα του Λυκαβηττού ήδη πουλήθηκε μαζί με ό,τι αυτό περιλάμβανε! Παράλληλα ντόρος γίνεται μεταξύ των επαϊόντων για τη δέσμευση ρούχων αξίας 2.000.000 ευρώ.

Πηγή: spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet