Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ...ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

Με τον πλέον επίσημο τρόπο άνοιξε ο κύκλος του εμφυλίου σπαραγμού που θα λάβει χώρα το επόμενο διάστημα στο εναπομείναν ΠΑΣΟΚ.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο άνοιξε ο κύκλος του εμφυλίου σπαραγμού που θα λάβει χώρα το επόμενο διάστημα στο εναπομείναν ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Παπανδρέου, αν και κάπως κομψά, έκανε την αρχή ασκώντας κριτική στη σημερινή κατάσταση του κόμματος ενώ περιέγραψε το όραμά του για το πώς θα ήθελε αυτό το ΠΑΣΟΚ το οποίο ως γνωστόν... ανήκει στην οικογένεια Παπανδρέου.
Το γάντι σήκωσε ο Β. Βενιζέλος ο οποίος απάντησε με ειρωνικό τρόπο στον πρώην πρωθυπουργό χρησιμοποιώντας ένα στίχο από το ποίημα Μπολιβάρ του Νίκου Εγγονόπουλου. Χαρακτηριστικά ρώτησε με νόημα τους δημοσιογράφους «...στρατηγέ τι ζητούσες στη Λάρισα συ ένας Υδραίος;».
Φανερό το μήνυμα προς τον κ. Παπανδρέου ότι δεν είχε καμιά δουλειά να πάει στην εκδήλωση για το βιβλίο της Μ. Κοππά μαζί με τον Φ. Κουβέλη.
«Στοίχημα ευρωεκλογών είναι η κυβερνητική σταθερότητα και στοίχημα σταθερότητας είναι η Ελιά», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συμπλήρωσε πως «μετά τις εκλογές πρέπει να πιεστούν όλοι όσοι κινούνται στη σοσιαλδημοκρατία να έλθουν στην Ελιά. Η παράταξη μετά τις εκλογές θα οδηγηθεί σε πλήρη συνεργασία, είναι κρίμα για την παράταξη να δίνει την εικόνα της εσωτερικής αμφισημίας». Πρόσθεσε δε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν κρύβεται ούτε υποστέλλει τις σημαίες του».
Ο κ.Βενιζέλος απαντώντας αν τον ενόχλησε η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού: «Όχι δε με ενοχλεί τίποτα, εμείς κοιτάμε το έθνος, τον τόπο, την οικονομία και τους πολίτες, όλα τ' άλλα είναι αστεία».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επίσης τόνισε πως κατά την άποψή του ήταν εσφαλμένη η επιλογή του 2010 "να σηκώσουμε μόνοι το δυσανάλογο βάρος" του μνημονίου και θύμισε την πρότασή του να ψηφιζόταν τότε το πρώτο μνημόνιο από 180 βουλευτές.
Είπε, επίσης, πως ανεξάρτητα από τι λέει ο καθένας, μετά θα επιχειρηθούν ερμηνείες που θα παρεμποδίσουν τη χώρα, που θέλουν νέα μέτρα, που θέλουν να δουν τη χώρα να ταπεινώνεται. "Δεν θα γίνει" είπε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε πως αυτό ακριβώς είναι που ορισμένους τους τρελαίνει πραγματικά.
Θα έχουμε συνέχεια στο σήριαλ το οποίο θα μπορούσε να ονομαστεί «Δύο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα». Διότι ο αχυρώνας που λέγεται ΠΑΣΟΚ δεν ανήκει σε κανέναν. Απλώς δεν υπάρχει. Είναι νεκρό σώμα και από τη μια άκρη του φέρετρου κλαίει ο Βενιζέλος και από την άλλη ο Παπανδρέου. Μέχρι να ανοιχτεί η διαθήκη του νεκρού και αποδειχθεί ότι δεν είχε τίποτε, παρά μόνο χρέη. 
www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet