Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η ΝΤΟΡΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Σε μια κίνηση που αποτελεί σαφώς υπονόμευση της Νέας Δημοκρατίας τρεις εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες εκλογές προχώρησε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη


Σε μια κίνηση που αποτελεί σαφώς υπονόμευση της Νέας Δημοκρατίας τρεις εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες εκλογές προχώρησε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη.
Συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha είπε ότι «η Νέα Δημοκρατία, σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που γνώρισα εγώ» (!!!).
Πρόσθεσε επίσης ότι «τα κόμματα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών», επειδή ότι μόνο σε αυτές τις εκλογές «η ψήφος είναι πολιτική. Ενώ στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα.
Η κ. Μπακογιάννη είπε επίσης ότι η ίδια δεν έχει, αυτή τη στιγμή, προσωπική αρχηγική φιλοδοξία.
Παραμύθια για μικρά παιδιά. Είναι σαφές ότι με τις σημερινές δηλώσεις προσπαθεί να δυσχεράνει την θέση της ΝΔ για να επωφεληθεί η ίδια από την αναστάτωση που θα προκαλέσει στο κόμμα τυχόν ατυχές αποτέλεσμα. Και για να μην μένει σε κανέναν καμία αμφιβολία πρόσθεσε ότι «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο...»
Κατά τα άλλα δεν μας είπε η κ. Ντόρα ποιος φρόντισε να μικρύνει τη ΝΔ πριν από τις προηγούμενες εκλογές κάνοντας το δικό του κόμμα και ποιος φρόντισε να την επανενώσει και να την κάνει κυρίαρχο του παιχνιδιού (Σαμαράς). Ας μην αναφερθούμε για την ώρα στις μεσαιοχωρίτικες και αριστερούλικες πολιτικές του παρελθόντος, επειδή τα πράγματα σοβαρεύουν.
ΥΓ 1. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ερμηνεύουν την στάση της Ντόρας ως αποτέλεσμα του εκνευρισμού της από την απόρριψη της επιθυμίας της να τοποθετηθεί επίτροπός στην ΕΕ
YΓ 2. Όπως γράφαμε και σε προηγούμενο άρθρο, το… μέγεθος δεν μετράει τελικά. Και οι έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να είναι κάποιος… μεγάλος αλλά να απατηθεί τελικά. Το διάβασε το άρθρο αυτή η Ντόρα ή να της το στείλουμε;
ΥΓ 3. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αγιοποίηση που κάνει το Βατικανό σε δύο Πάπες, ετοιμάζεται και η… μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη να αγιοποιήσει την Ντόρα για τα καλά πράγματα που έχει κάνει κι έχει πει όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής της καριέρας ως κόρη του Εφιάλτη.
ΥΓ 4. Όπως έχουμε γράψει πολλάκις τον κροταλία δεν τον ξαναβάζεις στο σπίτι του. Τον πατάς στον κεφάλι
ΥΓ 5. Το μέγεθος της αγνωμοσύνης της κυρίας εκφράζεται και με το γεγονός ότι ο Αντ. Σαμαράς έκανε τον αδελφό της (με τις γνωστες ... ικανότητες) υπουργό και τον γιό της υποψήφιο Περιφερειάρχη. 
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet