Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ !!

Με τις χιλιάδες μετεκλογικές αναλύσεις, και αφού η δημοκρατία νίκησε για άλλη μια φορά, μαζί με τον Σαμαρά και το Βενιζέλο, η μαμά-πατρίδα γλύτωσε από του χάρου τα δόντια, νέος σεισμός δεν έγινε, ευτυχώς (το απαγόρευσε ο πρωθυπουργός μας),είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τον ...οξύ λόγο και τα επιχειρήματα πενών και πενακίων, όμως ομολογώ,χάσαμε λίγο τη μπάλα.
Ξεχαστήκαμε, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ξεχνιούνται ποτέ.
Έτσι λοιπόν, εν μέσω φωνών νίκης το Σ.τ.Ε έκανε την μέγιστη δημοκρατική του πράξη κρίνοντας πως ότι έγινε στην ΕΡΤ καλώς έγινε, δείτε εδώ, ανοίγοντας τον δρόμο σε χιλιάδες μαζικές απολύσεις.

Διευκολύνει έτσι το έργο του Κυριάκου και περιορίζονται και οι αϋπνίες του. Όταν οι ομαδικές απολύσεις είναι συνταγματικές και δημοκρατικές, ο Κούλης μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Εντός ολίγου έρχονται μέτρα, τα οποία θα περάσουν ωραιότατα από την Ελληνική Βουλή, διότι ο εκλεκτός Σαμαράς έχει τη λαϊκή εντολή να το κάνει, οι βουλευτές θα γκρινιάξουν λίγο, αλλά η δημοκρατία θα νικήσει πάλι και όλοι μαζί ,χαρούμενοι θα επωμιστούμε τις ευθύνες τους.

Νέα αναπτυξιακά έργαστον ορίζοντα, που έχουν ως στόχο το ελληνικό ελαιόλαδο, και γενικότερα την αγροτική παραγωγή.

Περιλαμβάνουν την ίδρυση τριών μεγάλων μεγάλων μονάδων παραγωγής και τυποποίησης, άρα το κλείσιμο των μικρών μονάδων παραγωγής που διασφάλιζε και την ποιότητα, με σκοπό να γίνει ανταγωνιστικό το προϊόν, άρα φτηνό.

Τώρα τι θα γίνει με όλους αυτούς που έχουν μικρές μονάδες, δεν απασχολεί καθόλου τους τεχνοκράτες.

Δεν θέλω να σας χαλάσω τη δημοκρατική σας χαρά, γι αυτό και δεν θα αναφερθώ στην ανεργία, την υγεία, την παιδεία, τα παιδιά μας που φεύγουν, τα φάρμακα, που είναι άπιαστο όνειρο για τους ανασφάλιστους.

Θα δώσω μόνο μία συμβουλή, να κυκλοφορείται με ομπρέλα, διότι ήδη άρχισαν να κατρακυλούν από ψηλά, οι γνωστοί πεφτοσυνεφάκηδες, μην τους φάτε κατακέφαλα!

Για τους μονόχειρες, που μετά την ψήφο κόβουν το χέρι, θα πρότεινα, κόβουν που κόβουν ας κόψουν κεφάλι, να ζήσουμε οι υπόλοιποι.

Πηγή ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ
Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet