Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

¨ΓΑΜΟΣ¨ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕ ...ΣΥΡΙΖΑ


Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιάζουν τους χρυσαυγίτες ψηφοφόρους καλώντας τους ουσιαστικά να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Δούρου και του Σακελλαρίδη...
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που πάει να συμβεί στο β΄ γύρο των εκλογών. Όλα τα είχαμε δει αλλά «γάμο» νεοναζί με... αριστερούς πραγματικά δεν το περιμέναμε. Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιάζουν τους χρυσαυγίτες ψηφοφόρους καλώντας τους ουσιαστικά να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Δούρου και του Σακελλαρίδη. Μετά τον Σκουρλέτη που ήταν από τους πρώτους που έκαναν άνοιγμα στη μαύρο μέτωπο και ο Π. Λαφαζάνης με δηλώσεις του τονίζει: «Δεν κάνουμε ανοίγματα πέραν του χώρου της Αριστεράς σε ηγεσίες. Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες και τους καλούμε να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Τον πολίτη που ψήφισε οποιοδήποτε κόμμα δεν τον βάζουμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και του λέμε ότι εσύ είσαι απόβλητος. Υπάρχει μεγάλη ανακατάταξη στην κοινωνία προς αριστερές προοδευτικές θέσεις». Και ακολούθησε ο Αλέκος Καλύβης ο οποίος δήλωσε: «Κάθε ψήφος που δίνεται» συνέχισε, «δεν είναι εξασφαλισμένη ες αεί. Άρα λοιπόν, δεν απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι φασίστες και είναι εγκληματική η πρακτική τους και το έχουμε πει αυτό, αλλά απευθυνόμαστε συνολικά στον κόσμο». Και τόνισε: «Δεν ταυτίζουμε τον απλό κόσμο με την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης και προσπαθούμε να τραβήξουμε αυτόν τον κόσμο πίσω, προς την Αριστερά».
Τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη πιο σοβαρά καθώς το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Γούδης, υποψήφιος με τον Κασιδιάρη έστειλε επιστολή στήριξης στον Γ. Σακελλαρίδης προσφωνώντας τον: «Αγαπητέ Γαβριήλ». Στο εκτενές κείμενο, προκειμένου να εξηγήσει στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ πως κομμουνισμός και φασισμός είναι δύο ιδεολογικά συστήματα που όταν υπάρχει κοινωνική αστάθεια πάντα συγκλίνουν, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι η τυπική περίπτωση μεταξύ κομμουνισμού και φασισμού. Όταν η δυναμική της κοινωνικής αστάθειας επιβάλλει το παιχνίδι να διεξαχθεί στην επιφάνεια μιας σφαίρας (δεδομένου ότι κάτω από το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης, σφαίρα είναι ο πλανήτης μας όχι μόνο στερεομετρικά αλλά και κοινωνικά και οικονομικά), τότε τα δύο αυτά ιδεολογικά συστήματα συγκλίνουν».
«Το κάλεσμα Σκουρλέτη, Καλύβη, Σακελλαρίδη, Δούρου και λοιπών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους νεοναζί έπιασε τόπο". Και αναφέρει ως παράδειγμα τον Χρήστο Γούδη, υποψήφιο με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη που δηλώνει με επιστολή του στη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Και καταλήγει με το σχόλιο «πρώτη φορά ναζί-Αριστερά».
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Καρύδης με σχόλιο του στα social media γράφει "το γλείψιμο του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή καλά κρατεί".
Όπως αναφέρει ο κ. Καρύδης "ο κ. Τσίπρας το βράδυ της Κυριακής δεν ανέφερε τίποτα για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και συνεχίζει να μη λέει τίποτα. Κατόπιν, ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Σκουρλέτης υποστηρίζει ότι κάθε ψήφος από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είναι ευπρόσδεκτη. Μετά τη σκυτάλη την πήραν ο κ. Σακελλαρίδης και η κ. Δούρου που θέλουν κάθε Χρυσαυγίτικη ψήφο. Το θέμα βέβαια είναι τι γίνεται με την αριστερά, τις αρχές και τις αξίες της. Τελικά το ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» πάντα επικρατεί".
Δηκτικό ήταν και το σχόλιο στο twitter της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινής Πιπιλή η οποία με ανάρτησή της γράφει: "Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μπαλτάκος.Γούτσου-γούτσου λοιπόν&εσείς με τους ,μετά Φύσσα ,"παραπλανηθέντες" ψηφοφόρους της Χ.Α."
Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση κατηγορεί και τον Δ. Παπαδημούλη γιατί έγραψε άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα defencenet η οποία είναι φιλική προς την Χρυσή Αυγή. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απολογήθηκε λέγοντας ότι εστάλη από... λάθος συνεργάτη του ενώ εξαπέλυσε επίθεση στους «Μπαλτάκους».
Πόσο τυχαία μπορεί να φεύγει πάντως ένα άρθρο από το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και να πηγαίνει σε ιστοσελίδα ακροδεξιών παραστάσεων; Αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας.
O ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως περί άλλων τυρβάζει και λέει ότι δεν υπάρχει καμιά συμφωνία από την παράταξη που έχει τον Μ. Γλέζο ο οποίος κατέβασε τη ναζιστική σημαία.
Ωστόσο, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου με δήλωση της καλεί τον κ. Γλέζο να πάρει θέση. «Άραγε τι έχει να πει ο κ. Μανώλης Γλέζος για τα αδιανόητα χαριεντίσματα των συντρόφων του στο ΣΥΡΙΖΑ με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής;», διερωτήθηκε η κ. Ασημακοπούλου.
«Αγκαλιά το φίδι με τη σμέρνα”
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο του Σκάι, όπου χαρακτήρισε «παραπλανημένους τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής», δήλωσε τα εξής: «Σήμερα απάντησε ο κ. Τσίπρας και επισήμως στην πρόσκληση του συνεργάτη του κ. Κασιδιάρη. Και έσονται οι δυο εις σάρκαν μίαν».
Ενώ η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Τσίπρας με τη σημερινή του συνέντευξη, απέδειξε ότι είναι ένας αδίστακτος αριβίστας που δεν διστάζει να πάει ακόμα και με το διάβολο για να πετύχει τους στόχους του. Είναι ένας άνθρωπος επικίνδυνος για τη Δημοκρατία και την ομαλή πορεία του Τόπου!Και όπως λέει και ο στίχος: “Αγκαλιά το φίδι με τη σμέρνα”…»
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet