Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ FACEBOOK

Το όνομα αυτού GlobAllShare. Το νέο αυτό κοινωνικό δίκτυο βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο. Το βασικό του πλεονέκτημα σε σχέση με το facebook είναι ότι θα επιτρέπει την απεριόριστη διασύνδεση δηλαδή θα μπορείς να κάνεις φίλο όποιον θέλεις χωρις να σε ρωτάει αν όντως το γνωρίζεις!!!
Επιπλέον θα διαθέτει και δωρεάν υπηρεσίες όπως δωρεάν τηλεφωνήματα, δωρεάν βιντεοκλήσεις, διαδικτυακά σεμινάρια και τηλεδιασκέψεις, video-email, αποστολή SMS, παιχνίδια, ταινίες, μουσική, και τη δυνατότητα δημιουργίας δωρεάν ιστοσελίδας και e-shop.

Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ. Γραφτείτε και προσκαλέστε τους φίλους σας!!! Προσπαθείστε να πείσετε 5 φίλους σας να εγγραφούν μέσω του link που θα τους στείλετε και κερδίστε μια μετοχή εντελώς δωρεάν!!!Η αξία της είναι αυτή τη στιγμή περίπου 20 ευρω!!!Οπότε αξίζει τον κόπο μιας και δεν έχετε να χάσετε τίποτα!Απλά προσκαλέστε τους φίλους σας και πείστε τους να προσκαλέσουν και αυτοί με τη σειρά τους τους φίλους τους!!!

Παίρνοντας το ιδανικό σενάριο μιας εκθετικής ανάπτυξης, σύντομα πολλαπλασιάζονται οι μετοχές που μπορεί να αποκτήσει κανείς.

Μέχρι τώρα έχει πάνω από 4000000 μέλη!!!Κάντε μια ΕΓΓΡΑΦΗ,δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet