Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΕΕΕ !!!! ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ

Τι έγραφαν οι Γερμανοί για την Εθνική μας λίγο πριν το κρίσιμο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού; 
((((Εγγραφείτε δωρεάν και εσείς στο Νέο Κοινωνικό Δίκτυο και αποκτήστε φίλους απο όλο τον κόσμο!!!)))
Ο γερμανικός Τύπος επιφυλάσσει διόλου κολακευτικά σχόλια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Χαρακτηριστική είναι η φράση του Kicker: «Οι Έλληνες ελπίζουν σε ένα θαύμα απ' το παρελθόν. Μόνο με μία νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού μπορεί η Ελλάδα να προκριθεί στα προημιτελικά. 
Ο ρέκορντμαν Γιώργος Καραγκούνης θυμίζει περασμένα ηρωικά κατορθώματα και επικαλείται το παρελθόν όπως κάνουν και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αναμένει κανείς ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 θα παίξει επίθεση χωρίς όρους. Για να πετύχουν το θαύμα οι Έλληνες θα πρέπει να ξεπεράσουν την "αλλεργία τους στο γκολ"».

Την ίδια ώρα, η Badische Zeitung γράφει: «Καλή είδηση για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους: Στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων την Τρίτη οι δεξιοτέχνες της οχύρωσης από την Ελλάδα πρέπει να αφήσουν προσωρινά στην άκρη το 'μυστρί και το σοβά'. Μόνο με νίκη στη Φορταλέζα εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού μπορεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 να προκριθεί στα προημιτελικά του Μουντιάλ, αλλά για να το καταφέρουν αυτό οι άσφαιροι Έλληνες πρέπει να τολμήσουν να βγουν μπροστά».

Μάλιστα, ένα δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας αναφέρει: «Για να πετύχουν το θαύμα οι Έλληνες θα πρέπει να ξεπεράσουν την "αλλεργία τους στο γκολ».

http://www.kontranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet