Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ...

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Γάλλος ομόλογός του Φρανσουά Ολάντ συμφώνησαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους ότι η Ευρώπη πρέπει να επιβάλει περαιτέρω κόστος...
((((Εγγραφείτε δωρεάν και εσείς στο Νέο Κοινωνικό Δίκτυο και αποκτήστε φίλους απο όλο τον κόσμο!!!)))

στη Ρωσία εάν η Μόσχα δεν λάβει αμέσως μέτρα για τη μείωση των εντάσεων στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Οι ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας τους συμφώνησαν ότι η Ρωσία θα πρέπει να σταματήσει τις «αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες» με τις οποίες επιτρέπει και διευκολύνει τη διέλευση όπλων και μαχητών κατά μήκος των συνόρων.

Επίσης πρέπει να σταματήσει τη δική της συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων κοντά στα ουκρανικά σύνορα και τη συνεχή υποστήριξη των αυτονομιστών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Χθες, οι πρέσβεις των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν καταρχήν να διευρύνουν τον κατάλογο των Ρώσων αξιωματούχων στους οποίους θα επιβληθούν κυρώσεις με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία, όπως δήλωσε Ευρωπαίος διπλωμάτης.

Τα ονόματα των ανθρώπων που θα υποστούν τις κυρώσεις -όπως πάγωμα περιουσιακών στοιχείων και απαγόρευση έκδοσης βίζας για ταξίδια στις χώρες της ΕΕ- θα συζητηθούν στην επόμενη συνάντησή τους, την Τετάρτη, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet