Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Κάποτε ήταν οι «Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών». Σήμερα είναι οι «Γερμανοί που πνίγουν τους λαούς με την λιτότητα».
Αυτή η εύκολη απάντηση έρχεται στο στόμα των πολιτών, ειδικά μετά από μια πενταετία μαύρη.
Είναι εύκολο να χρεώνεις τα πάντα στους άλλους. Την κακοδαιμονία σου, το γεγονός ότι δεν έχει κράτος από την εποχή της Επανάστασης του 1821. Ότι οι πολιτικοί σου είναι άθλιοι, λαμόγια και χειρότεροι.Ότι το μεταπολιτευτικό ελληνικό κράτος βασίστηκε πάνω στη ρεμούλα, τη διαπλοκή, την κομματοκρατία, το ρουσφέτι, τη διάλυση του δημόσιου τομέα και τη διόγκωση του με προσλήψεις από το παράθυρο.
Ότι η ελληνική οικονομία διαλύθηκε με ευθύνη όλων, ο καθένας με το κομμάτι της ευθύνης που του αναλογεί. Οι πολιτικοί που έφαγαν τα πολλά και μεγάλο μέρος της κοινωνίας που έφαγε τα λιγότερα.
Εν πάση περιπτώσει για την καταστροφή και τη χρεοκοπία της χώρας, ηθική, οικονομική, πολιτική έχουν ξαναγράψει ουκ ολίγες φορές. Για όλα αυτά που μας πληγώνουν ποτέ δεν κάναμε την αυτοκριτική μας, απλά τα ρίχναμε όλα κάτω από το χαλάκι και… όσα πάνε κι όσα έρθουν.
Έτσι, λοιπόν, για το χάλι της χώρας φταίνε οι Γερμανοί, οι Φινλανδοί, οι Ολλανδοί, οι Γάλλοι αλλά ποτέ οι Έλληνες. Όχι ότι με τις πολιτικές της η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και η υπόλοιπη παλιοπαρέα δεν έχουν κάνει εγκληματικές ενέργειες σε βάρος της χώρας. Κάποτε θα έρθει η ώρα και θα λογοδοτήσουν και θα έχουν πάντα τη χλεύη μας. Ακόμη και στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να είμαστε με τη Γερμανία αλλά πάντα με τους αντιπάλους τους. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτοί είναι οι εξαθλιωμένοι Αργεντινοί. Έτσι και προχθές λοιπόν η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν ήταν με την γερμανική ομάδα. Αλλά όποιος ξέρει έστω και λίγα από μπαλίτσα δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει ότι έχουν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και δίκαια κέρδισαν. Συγχαρητήρια λοιπόν στα φιλαράκια της Μέρκελ που σήκωσαν την κούπα και συγχαρητήρια και σε όλη την Γερμανία που συστηματικά έχτισε ένα ποδόσφαιρο που μπορεί να κυριαρχήσει στον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι συστηματικοί και προσέχουν τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουν τον στόχο τους. Εδώ παρακολουθούσαν δυο χρόνια τη Βραζιλία και της έβαλαν και επτά γκολάκια.
Φυσικά κανείς δεν υποστηρίζει ότι όπως σε κάθε χώρα έτσι και στην Γερμανία δεν παίζουν ρόλο για την κατάκτηση της κορυφής και θέματα όπως τα πολλά χρήματα που δαπανώνται, οι χορηγοί, οι ντόπες κλπ. ο αθλητισμός και ειδικά ο επαγγελματικός δεν είναι καθόλου καθαρός. Βρόμικος είναι σαν τους εμετούς που κάνει ο Μέσι.
Από την αναγνώριση της ανωτερότητας της Γερμανίας ωστόσο μέχρι το να βρίζουμε όποιον λέει ένα καλό λόγο για τη νίκη τους η διαφορά είναι μεγάλη. Και μόνο ανόητοι Ελληναράδες, δεξιοί κι αριστεροί, μπορούν να βρίζουν τον Παπασταθόπουλο ή όποιον άλλον είδε αυτό που είδε όλος ο κόσμος στο Μουντιάλ. Τι έκανε ο κακόμοιρος ο Σωκράτης; Τόλμησε να δώσει συγχαρητήρια στους Γερμανούς για τη νίκη τους και ειδικά στους συμπαίκτες του στην Ντόρτμουντ. Έπεσαν όλοι να τον φάνε ότι είναι προδότης, ότι γλείφει για να έχει θέση στην ομάδα, ότι αν ήταν από το Δίστομο δεν θα τα έλεγε όλα αυτά και πολλές ακόμη αηδίες.
Μέχρι και εφημερίδες όπως η Kontra έγραψε την είδηση για την Γερμανία τονίζοντας ότι είναι αυτοί που εξαθλιώνουν τους λαούς. Για μπάστα ρε παιδιά, τι κακομοιριά είναι αυτή; Και πότε είναι κακοί οι Γερμανοί; Όποτε μας συμφέρει; Κι όποιος λέει έναν καλό λόγο για την μπάλα που έπαιξαν ή για οτιδήποτε άλλο καλό κάνουν θα ονομάζεται αυτόματα «προδότης», «δοσίλογος» και «γερμανοτσολιάς»;
Οι ίδιοι Ελληναράδες είναι αυτοί που βρίζουν αλλά έχουν αγοράσει ότι βγάζει η Γερμανία. Από αυτοκίνητα Γκολφ και Άουντι μέχρι στρούντελ και γερμανικά λουκάνικα. Δε σας αρέσει η Γερμανία; Μη βρίζετε τον Σωκράτη, κάντε μποϊκοτάζ, βγείτε στους δρόμους, πολιορκείστε την πρεσβεία τους. Όχι κριτική εκ του καναπέως.
Κι από την άλλη, οι ίδιοι είστε που πάτε και ρίχνετε δαγκωτό στους Χρυσαυγίτες νεοναζί επικαλούμενοι τάχα ότι οι πολιτικοί είναι ξεπουλημένοι. Βρίζετε τους Γερμαναράδες που πήραν το Μουντιάλ κι έχουν γκομενάρες αλλά έχετε κάνει θεό σας τον Κασιδιάρη και τον Μιχαλολιάκο με τους αγκυλωτούς σταυρούς και τις σημαίες των ναζί. Και μετά επικαλείστε και το Δίστομο όταν στην μαρτυρική πόλη η Χρυσή Αυγή κάνει παρέλαση.
Φτάνει πια με την κακομοιριά σας κύριοι. Δεν είστε πατριώτες εσείς. Τζάμπα μάγκες είστε.
http://www.antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet