Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ


lions-radio-paraxena12-460x250 
Είναι πλέον πασιφανές ότι τα μέτρα που εφαρμόζουν οι δανειστές στους Έλληνες και στους Κύπριους, είναι ένα μεγάλο πείραμα προκειμένου να εφαρμοστούν ή να επικρέμαται η απειλή ότι θα εφαρμοστούν και σε άλλους λαούς, είτε για να προετοιμάζονται οι λαοί ψυχολογικά, είτε για να τρομοκρατούνται ότι θα πάθουν τα ίδια.
Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, τότε, εμείς οι Έλληνες, δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα.

Το πειραματικό κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων που έγινε στην Κύπρο, θεσμοθετήθηκε ήδη και έγινε κανονισμός της Ευρωζώνης για κάθε κράτος μέλος της. Σε ποιον άραγε δεν έχει περάσει από το μυαλό ότι αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή κι εδώ; Μάθαμε πλέον να ζούμε με αυτό και αν κάποια στιγμή γίνει, δεν πρόκειται να υπάρξουν πλέον αντιδράσεις. Η αναγκαστική υπερχρέωση επίσης του ελληνικού λαού (χωρίς να τον ρωτήσει κανένας) προκειμένου να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες και να διασωθούν οι τραπεζίτες, είναι ένα ακόμα πείραμα, για το οποίο προετοιμάζουν ψυχολογικά τους λαούς, λόγω της τεράστιας τραπεζικής φούσκας. 
Αυτές τις μέρες, το Αγγλικό δημόσιο ετοιμάζεται να εφαρμόσει ένα άλλο μέτρο που πρωτοεφαρμόστηκε στην Ελλάδα. Την κατάσχεση των τραπεζικών καταθέσεων για χρέη προς το δημόσιο. Ναι καλά διαβάσατε… Ένα μέτρο που εφαρμόζεται ήδη πάνω στους δυστυχείς Έλληνες, το ετοιμάζουν τώρα και για τους Βρετανούς. Αν αυτό δεν είναι η εφαρμογή ενός μέτρου, επειδή ήδη εφαρμόζεται αδιαμαρτύρητα εδώ, τότε τι είναι;
Τώρα πληροφορούμαστε ότι θέλουν να ψηφίσουν νόμο εδώ στην Ελλάδα, με βάση τον οποίο όσοι ασχολούνται στο διαδίκτυο (δεν έχει ξεκαθαριστεί με ποιον τρόπο ακριβώς) θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση “πόθεν έσχες” για την περιουσία που έχουν. Αυτό προφανώς είναι ένα πείραμα πλήρως φίμωσης των ελεύθερων φωνών και απόλυτου ελέγχου του διαδικτύου!!! 
Ντρεπόμαστε. Ναι ντρεπόμαστε που εμείς οι Έλληνες, ενώ καμαρώναμε ότι έχουμε μεταδώσει, επιστήμη, πολιτισμό και δημοκρατία στην ανθρωπότητα, σήμερα εμείς οι ίδιοι, χρησιμοποιούμαστε ως φοβισμένα πειραματόζωα, για να χάσει η ανθρωπότητα τα δικαιώματά της υπέρ των διεθνών νταβατζήδων. Κρίμα και ντροπή μας μαζί.
Πέτρος Χασάπης
http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet