Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ... ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΚΟ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!


Μία μη Κυβερνητική Οργάνωση στο Ισραήλ θέτει την Τουρκία ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στη Χάγη με την κατηγορία της διάπραξης εγκλημάτων πολέμου κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Όπως δημοσιεύει η κυπριακή εφημερίδα «Σημερινή» που επικαλείται την ισραηλινή Jerusalem Post η οργάνωση χαρακτηρίζει την εισβολή του Αττίλα «παράνομη πράξη», πέντε μόλις ημέρες μετά το πραξικόπημα το καλοκαίρι του 1974. Έτσι, κατά την ΜΚΟ, η Άγκυρα θα πρέπει να λογοδοτήσει και για τη δραματική αύξηση του τουρκικού πληθυσμού στα κατεχόμενα, δηλαδή των εποίκων από το 1966, κάτι που αλλοίωσε το δημογραφικό χαρακτήρα των κατεχομένων κυπριακών εδαφών, σε μία προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων. Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως στις τουρκικές προτάσεις του ενδο- κυπριακού διαλόγου ο κατοχικός ηγέτης Ντερβίς Έρογλου ισχυρίσθηκε ότι δεν υπάρχουν έποικοι και πρέπει να εξομοιωθούν με τον τουρκοκυπριακό πληθυσμό.
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet