Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

¨ΚΟΛΑΣΗ¨ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

O διοικητής της Δύναμης αλ-Κοντς, στρατηγός Κάσεμ Σουλεϊμάνι, της επίλεκτης μονάδας των Φρουρών της Επανάστασης, προέβλεψε «κόλαση» στο Ισραήλ!
Τις δηλώσεις του στρατηγού Σουλεϊμάνι μετέδωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.
Ο Σουλεϊμάνι «υπογράμμισε ότι η αντιμετώπιση του σιωνιστή εχθρού είναι ανάγκη και ότι το κίνημα παλαιστινιακής αντίστασης θα μετατρέψει τη γη και τον ουρανό σε κόλαση» για το Ισραήλ.
«Ο αφοπλισμός της (παλαιστινιακής) αντίστασης είναι μια χίμαιρα» που δε θα πραγματοποιηθεί, τόνισε, σύμφωνα με το Irna. «Το μαρτύριο για την Παλαιστίνη είναι το όνειρο κάθε ευγενούς μουσουλμάνου».
Η Δύναμη αλ-Κοντς (Ιερουσαλήμ) πραγματοποιεί στο εξωτερικό αποστολές ασφαλείας που θεωρούνται απαραίτητες για την προστασία της Ισλαμικής Δημοκρατίας.
Ο διοικητής της Κάσεμ Σουλεϊμάνι εμφανίζεται σπανιότατα στα ιρανικά μέσα ενημέρωσης και θεωρείται μια από τις πλέον σημαίνουσες προσωπικότητες, αν όχι η πλέον σημαίνουσα, για τα θέματα ασφαλείας στη Μέση Ανατολή.
«Πονάμε από τις οδυνηρές εξελίξεις στην Παλαιστίνη και η καρδιά μας είναι γεμάτη θλίψη», πρόσθεσε λέγοντας ότι υπάρχει «μεγάλη οργή» μέσα τους.
Οι δηλώσεις του Σουλεϊμάνι έρχονται λίγες ημέρες μετά την ομιλία του ανώτατου πνευματικού ηγέτη του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ που κάλεσε την Τρίτη τους Παλαιστίνιους να πάρουν τα όπλα και κατηγόρησε το Ισραήλ ότι διαπράττει «γενοκτονία» στη Γάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet