Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ;

Άλλοι συνδέουν την επιτυχία με μια προαγωγή, άλλοι με την ολοκληρωμένη προσωπική ζωή και άλλοι με την εκπλήρωση ενός δύσκολου έργου.

Άλλοι συνδέουν την επιτυχία με μια προαγωγή, άλλοι με την ολοκληρωμένη προσωπική ζωή και άλλοι με την εκπλήρωση ενός δύσκολου έργου. Ο καθένας συνδέει την επιτυχία με κάτι διαφορετικό και, σύμφωνα με μία νέα μελέτη του CareerBuilder, ένας εξαψήφιος μισθός δεν είναι πάντα ένας λόγος για να αισθάνεται κάποιος επιτυχημένος.
Η έρευνα, που διεξήχθη μέσω διαδικτύου στις ΗΠΑ από την Harris Poll για λογαριασμό του CareerBuilder, ρώτησε 3.372 εργαζόμενους και 2.188 διευθυντές προσλήψεων και ανθρωπίνων πόρων τι μισθό θα έπρεπε να κερδίσουν για να αισθάνονται επιτυχημένοι.
Η πλειοψηφία (55%) δήλωσε λιγότερα από 70.000 δολάρια το χρόνο, το οποίο είναι αρκετά ρεαλιστικό δεδομένου ότι ο μέσος αμερικανικός μισθός είναι 46.000 δολάρια. Το CareerBuilder ανέλυσε τα αποτελέσματα και διαπίστωσε ότι το 63% των γυναικών και το 47% των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να κερδίζουν 69.999 δολάρια το χρόνο ή λιγότερα και να εξακολουθούν να θεωρούν τους εαυτούς τους επιτυχημένους.

«Κατά μέσο όρο, η αίσθηση των εργαζομένων για το πόσα χρήματα χρειάζεται να κερδίσουν για να αισθάνονται επιτυχημένοι είτε συμβάδιζε με όσα κέρδιζαν είτε με λίγα παραπάνω απ’ όσα έβγαζαν» λέει η Rosemary Haefner, αντιπρόεδρος του ανθρώπινου δυναμικού στο CareerBuilder. «Αυτό σημαίνει ότι η επιτυχία της σταδιοδρομίας δεν συνδέεται απαραίτητα με ένα συγκεκριμένο ποσό. Έχει σχέση με το πού βρισκόμαστε και το πώς προχωράμε όσον αφορά την καριέρα μας».
Μόνο το 4% του συνόλου των ερωτηθέντων (5% των ανδρών και το 2% των γυναικών), είπαν ότι επιπλέον 200.000 δολάρια στον ετήσιο μισθό τους θα τους έκανε να αισθάνονται επιτυχημένοι. «Το αίσθημα της επιτυχίας προέρχεται επίσης από την επίτευξη προσωπικών στόχων, από τα θετικά σχόλια που λαμβάνουν από τους πελάτες ή τους διευθυντές τους, ή απλά από την πεποίθηση ότι η εργασία τους κάνει τη διαφορά» σχολιάζει η Haefner.
http://www.businessinsider.com/salary-people-need-to-earn-to-feel-successful-2014-7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet