Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

''ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ''...

Τη συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ στο Βερολίνο αποτιμά στη Deutsche Welle ο πολιτικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο της Βόννης, Λάζαρος Μηλιόπουλος, ...
αναφέροντας πως είναι «αρκετά νωρίς για να εκφραστούν πράγματα που θα ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες της ελληνικές πλευράς».  Επισημαίνει δε πως  το Βερολίνο ανησυχεί μεν, όμως πλέον δεν τρομοκρατείται από το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνει ο κ. Μηλιόπουλος, ενόψει της επικείμενης νέας άφιξης της Τρόικας στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα και των κρίσιμων διαπραγματεύσεων που αναμένονται, η Γερμανίδα καγκελάριος δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να προχωρήσει σε κάποια γενναιόδωρη χειρονομία.

«Σε ό,τι αφορά αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις, η καγκελάριος δεν μπορούσε τη δεδομένη χρονική στιγμή να δώσει άλλες υποσχέσεις. Μπορούσε να εκφράσει την αισιοδοξία της, να πει αυτό που είπε, ότι δηλαδή τα πρώτα δείγματα επιτυχίας γίνονται πλέον ορατά, και πως κάνουμε από γερμανικής πλευράς ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε περαιτέρω τη χώρα. Πιστεύω ότι από ψυχολογική σκοπιά αυτό δεν είναι ασήμαντο. Υπήρξε αυτή η στήριξη. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνέντευξης Τύπου τουλάχιστον, όχι των συνομιλιών, καθώς δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συζήτησαν οι δύο ηγέτες κεκλεισμένων των θυρών», αναφέρει ο κ. Μηλιόπουλος.

http://www.fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet