Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑ....ΦΙΔΙΟΥ

Ο 16χρονος Ari Wibowo από την Ινδονησία πάσχει από μια σπάνια δερματική ασθένειαΌπως αναφέρει η Daily Mail ο νεαρός, από τότε που γεννήθηκε, αλλάζει στην ουσία δέρμα κάθε 41 μέρες. Και μάλιστα πρέπει να βρέχει το σώμα του με νερό κάθε μία ώρα αλλιώς κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Το ''αγόρι-φίδι'', όπως τον αποκαλούν πάσχει από μία δερματική πάθηση, που λέγεται ερυθροδερματίτιδα. Η ασθένεια αυτή κάνει το δέρμα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του να γεμίζει φουσκάλες και να ξεφλουδίζει. Συνεχώς, το αγόρι πρέπει να ενυδατώνει το δέρμα του για να σταματήσει την αφυδάτωση και στη σκλήρυνση.

Ο 16χρονος Ari αντιμετωπίζει προβλήματα ομιλίας αλλά και όρασης. Δυσκολεύεται να δει καλά από το δεξί μάτι, ενώ πρέπει συνεχώς να ενυδατώνει με ειδικές σταγόνες το αριστερό για να μπορεί να βλέπει.

«Γεννήθηκε σαν να είναι εγκαύματα σε όλο του το σώμα», δήλωσε στη Daily Mail Australia ο φωτογράφος Nurcholis Anhari Lubis.

Στο νοσοκομείο όπου γεννήθηκε ο Ari Wibowo, οι γιατροί είπαν στους γονείς του ότι δεν έχουν τα μέσα για να τον θεραπεύσουν. Οι γονείς αναγκάστηκαν να πάρουν το παιδί στο σπίτι τους και να αναλάβουν μόνοι τους τη φροντίδα του.

Εξαιτίας της ασθένειάς του ο Ari δεν έχει πολλούς φίλους, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τις προκαταλήψεις των ανθρώπων του χωριού του, οι οποίοι τον αποφεύγουν.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet